Kristiansund Fotballklubb har gleden av å invitere til fotballcup for barnefotball lørdag 2. september 2017 på Kristiansund Stadion og KFK-banen.

Her blir det fotball, aktiviteter, cup-disco, og flotte premier til alle som deltar!

Påmelding:

Påmelding skjer via dette skjemaet    (trykk på link for påmelding),eller send en samlet påmelding pr. klubb til mail kfk@kristiansundfk.no (klasse, laget navn, kontaktperson og telefon, mail)

Påmeldingsfristen er torsdag 24. august. maks 120 lag.

Kamper/spilletid:
7 er kamper spilles på Kristiansund Stadion. (kun trenere og spillere på stadion, alle tilskuere på tribunen) 5 er og 3 er kamper spilles på KFK-banen. Alle baner vil bli merket med banenummer.
7 er kamper 20 minutter
5 er kamper 15 minutter
3 er kamper 10 minutter
Det er pause mellom kampene.
Kampene spilles etter kretsen sine anbefalinger for barnefotball.

Betaling:
Lag som ikke har avtalt samlefaktura betaler påmeldingsavgift til kontonummer: 3930.61.29965 innbetaling merkes navn på (laget, klasse, kontaktperson)
Kr. 1300,- for 7 er og 5 er – Kr. 700,- for 3 er

For ytterligere informasjon om turneringen og påmelding send mail til kfk@kristiansundfk.no

Velkommen til KFKCUP 2017 lørdag 2. september, en hyggelig og en trivelig dag for barn og voksne.

Se vedlagt informasjon for mer informasjon.

Kristiansund Fotballklubb