KFK-Eide/O 2-0 (2-0)

Ingen god kamp, men det ble seier etter skåringer av Jan Roger Angvik og John Erik Klinge. Det var det viktigste.

Til Kampsiden: KFK-Eide/O

Dagfinn Larsen

«Nå er det 3 uker til seriestart, og vi må øve både samhandling og avslutninger på mål. Vi sliter med rytmen offensivt og må gjøre valgene med og uten ball på en mye bedre måte. Nå er det bare å jobbe hardt på feltet og få spillerne i form til seriestart!», skrev treneren  etter tapet.

Det er tydelig at det har vært jobbet godt. Seriestarten har vært god. Vi ligger på topp med full pott (9 poeng) etter å ha slått Elnesvågen (11-0), Surnadal (7-0) og Sunndal (3-1).  Vi har scoret 21 mål og kun sluppet inn 1. Fredag møter vi laget som slo oss ut av cupen.

Eide/O har 4 poeng etter en seier, en uavgjort og et tap. Poengene har kommet på hjemmebane. 8-0 i den siste kampen (mot Frei) viser at de kan score.

Det blir ingen lett kamp, men fredag skal vi ha revansje for cup-tapet.  Møt opp og støtt laget.

Her er noen bilder fra tirsdagstreninga.

Link til fotball.nos kampside.

4. runde:
KFK 2-0 Eide/Omegn
Frei 2-2 Averøykameratene
Vestnes Varfjell 3-1 Eidsvåg
Elnesvågen 1-7 Sunndal
Træff2 0-6 Kristiansund BK 2
Surnadal 1-0 Tomrefjord

3. runde:
Tomrefjord 2-0 Eidsvåg
Sunndal 1-3 KFK
Eide/Omegn 8-0 Frei
Surnadal 4-1 Elnesvågen
Averøykameratene 5-1 Træff 2
Kristiansund BK2 5–2 Vestnes Varfjell

Gammel plakat som sto utenfor Brunnpris Brunsvika. Foto: Kjell Andersen.