Treneren etter kampen

Sterkt resultat mot Surnadal

Steinar Veiset

I sesongens første hjemmekamp møtte vi Surnadal. Surnadal var også divisjonskollega med oss i fjor, men det var klasseforskjell på lagene i denne kampen. Vi bestemte oss før kampen om å være offensive og presse Surnadal på deres halvdel fra første spark på ballen. Som sagt, så gjort. Vi åpnet forrykende og som trenere kan vi ikke be om mer enn det vi fikk. 5 mål på de første 25 minuttene, samt flere andre store sjanser sier sitt om hvor på banen spillet foregikk. Vi satte ytterligere en ball i mål før pause.

I pausen prøvde vi å nullstille og hadde fokus på å vinne 2.omgangen, og holde nullen bakover. 2. omgang ble noe jevnere, men fortsatt hadde vi regien på det meste. Vi klarte ikke å holde tempo i verken ball eller bein på samme måte som i 1.omgang. Vi fikk satt en ball i mål i 2.omg, og nådde på sett og vis målsettingen for omgangen.

Etter to solide seire i de 2 første kampene, så møter vi et lag av et annet kaliber førstkommende fredag. Da drar vi til Sande stadion for å møte Sunndal. Sunndal vil helt sikkert gi oss hard kamp om poengene, men vi skal gjøre det vi kan for å få med oss poeng hjem fra Sunndalsøra. Håper vi får se noen KFKere på tribunen på Sande fredag!

Steinar