Super serieåpning. Dominerte, skapte fullt av  målsjanser og scortet på 11 av dem.

Link til kampsiden: Elnesvågen – KFK

Bildet av a-laget
Bfv. Steinar Veiset, Roger Holm, Ole Kjartan Smeby, Martin Berg, Jan Kr. Sørli, Fredrik Neergård, J0hn Erik Klinge, Jonas Eriksen Røe, Bjørn Chr. Larsen, Jan Roger Angvik, Svein Erik Gregersen. Ffv. Mathias Bunes, Kim Roger Sølli-Sæther., Joar Sæther, Eirik Rundbærg, Vidar Giske Henriksen, David Dome, Pa Ousman Jammeh, Harith Al-Janabi, Espen Belden Gjerde, Marius Neergaard.
Foto: Torbjørn Hoseth.

Mange skader i oppkjøringa
Vi har om mål å vinne serien, men om vi ser på treningskampene og NM-kvaliken mot Eide er det lite som tyder på det selv om det var positivt at vi  slo 5. divisjonslaget CFK 6-1 i den siste kampen før påske.

Laget har fått ny trener. Spillemønsteret er endret. Harith Al-Janabi er ny i troppen, mens Espen Belden Gjerde, Jonas Eriksen Røe og Anders Honningsøy er tilbake.  I tillegg har juniorene som var med i fjor blitt bedre.  Spillere som Karl Arne Stokkeland, Andreas  Søfteland, Frode Wiik, Espen Jacobsen, Mahmoud El Haj, Lars Ulrik Aakenes, Torbjørn Wiik og Lars Kvalvik er ikke med i år.

Nytt spillemønster og mange skader har gjort at ikke alt har fungert i treningskampene. Vi slo Træff  borte og KBK2 og CFK hjemme, men tapte for AK, Spjelkavik, Skarbøvik og Eide. Cuptapet mot Eide svei mest. Vi spilte oss til mange sjanser  men klarte ikke å få ballen i mål. Det vi ikke klarte greide motstanderen. Da blir det tap. Med unntak av kampen mot CFK har det vært vi så langt kun scoret 3 mål. I 4 kamper har vi ikke skåret, mens vi ikke har holdt nullen i noen av kampene.

Fredag møter vi Elnesvågen borte. Etter det vi har prestert så langt er vi ikke favoritter. Skal vi reise hjem med poeng må vi score på noen av de sjansene vi skaper i løpet av kampen. Gjør vi det og samtidig spiller konsentrert og kontant i forsvaret blir det seier.

1. runde:
Fredag 19:00 Eide/Omegn – Vestnes Varfjell
Fredag 19:00 Elnesvågen – KFK
Lørdag 14:00 Surnadal – Frei
Lørdag 15:00 AK – Eidsvåg
Søndag 16:30 Sunndal – Træff2
Mandag 19:00 KBK2 – Tomrefjord

Kretsen har satt opp følgende dommertrio:
Dommer: Modolf Holm (Isfjorden IL)
Ass.dommer 1: Ole Petter Lysgård Kristiansen (Eide og Omegn FK)
Ass.dommer 2: Roe Vidar Lien (Malmefjorden IL)

Link til fotball.nos kampside.

Onsdag var det fotografering av laget. Lagbildet som Torbjørn Hoseth tok er øverst på siden.
Foto: kj.

Torbjørn fotograferer laget.

Så er det treneren sin tur.

Kim Roger, David, Harith og Marcus på vei til KFK-Banen.

Torbjørn