Treneren etter kampen

Cupeventyret over før det starter på ordentlig!

Steinar Veiset

Etter tap mot Eide 2-0 etter ekstraomganger er vi ute av cupen før den egentlig starter. Vi var forberedt på at denne ble en tøff kamp, med nye dueller.

Vi var enige om at vi skulle være med på duellspillet og  gi Eide kamp i hver duell. Dette klarte vi også, men første omgang ble preget av mange frispark og omgangen ble svært oppstykket.

Første omgang var jevnspilt, og det var vi som skapte den første sjansen ved Pa alene med keeper. Eide var farlige på kontringer, og slo mye langt opp mot 2 bevegelige spisser som skapte en del trøbbel for oss. Uavgjort 0-0 ved pause var et greit resultat. I 2. omg la vi litt om på spillesystemet og fikk et bedre spillemessig tak på kampen. Vi skapte flere gode muligheter, men en del feilvalg av spillerne gjorde at vi ikke fikk satt ballen i mål. Gjennom hele omgangen var vi det førende laget spillemessig, men Eide var skarpe på overganger, og hadde noen gode sjanser til å ta ledelsen. Eide spillerne virket slitne, og flere ble liggende med krampe utover omgangen. Vårt lags store problem med å sette ballen i mål på de sjansene vi fikk, gjorde at det ble ekstraomganger. Også der var vi det førende laget, men Eide fikk ballen i mål etter klabb og babb inne i feltet etter en corner. Etter dette hadde vi et par gode muligheter til å utlikne, men dårlig presisjon fra oss eller en god Eidemålvakt sto i veien. Vi flyttet frem mye folk på slutten for å få til en utlikning, med den risikoen at Eide kunne kontre inn et mål til. Dette skjedde også, da Søbstad slet seg fri og satte ballen under Mads. Helt på tampen fikk vi straffe, som vi bommet på. Dette var egentlig symptomatisk for våre kamper i det siste, der vi skaper nok sjanser men klarer ikke å få kula i mål.

Nå er det 3 uker til seriestart, og vi må øve både samhandling og avslutninger på mål. Vi sliter med rytmen offensivt og må gjøre valgene med og uten ball på en mye bedre måte.

Nå er det bare å jobbe hardt på feltet og få spillerne i form til seriestart!

Vi mister ikke troen på det vi holder på med selv om vi ikke fikk til det vi ønsket i denne kampen!

Jeg har tro på at vi sammen skal gjøre en god figur i årets sesong!

Steinar