Det er nå klart for utsendelse av treningsavgift og cupavgift for 1. halv år 2017. Under følger informasjon om dette.

Medlemskontingent: For å kunne spille kamper for Kristiansund FK må du være forsikret. Forsikret blir du ved å betale medlemskontingenten. Styremedlemmer, trenere, støttemedlemmer og øvrige tillitsvalgte skal også betale kontingent. Kontingenten er pålydende 300 kroner per år.

Alle aktive må betale treningsavgift og cupavgift fra den høsten de starter i 1. klasse. Treningsavgiften og cupavgiften sendes det ut faktura på om våren og om høsten. Medlemskontingenten sendes ut tidlig på våren, og fortløpende etter innmelding.

Treningsavgift: For aktive medlemmer varierer treningsavgiften etter hvor mange treninger laget en tilhører har. Treningsavgiften skal dekke kostnader til trening. Barn av aktive trenere og styremedlemmer unntas dette. De spillerne som også spiller i Kristiansund Håndballklubb får halv treningsavgift i begge klubbene.

Cupavgift: Ved å betale cupavgift på 500 kroner i året, slipper spillerne å betale egenandel på lokale cuper i Kristiansund og Averøy kommune. Øvrige cuper må dekkes av egenandel/lagkasse.

Vi som klubb er avhengig av at dere betaler dette inn til oppgitte frist, for at vi skal kunne utvikle og opprettholde klubbens tilbud. Ta kontakt på: kfk@kristiansundfk.no, om dere har spørsmål. Om du ikke mottar faktura på e-post, må du kontakte oss for å sjekke om faktura er sendt ut til rett e-post adresse.

Det kan også være lurt å sjekke «søppelposten» da den kan legge seg der.

Under vises en oversikt over hvordan beløpet på fakturaen er beregnet.

Vennlig hilsen John Hammerås styreleder i Kristiansund Fotballklubb