Etter en skuffende kamp mot AK der lite stemte for oss, får vi en ny mulighet til å prestere bedre i lørdagens treningskamp mot Træff i Molde. Kampen går kl 14:00 på Reknesbanen.

I kampen mot AK hadde vi flere ute med skader og forfall. Skadelisten er fortsatt lang som et vondt år. Som trener har jeg aldri vært med på så mange skader på en gang. På torsdagens trening var følgende spillere ute med skade: Marius, Eirik, Fredrik, Jan Kristian, Joar, Kim Roger, David. Mest alvorlig er det for Kim Roger som har røket korsbåndet i kneet. På plussiden så er Vidar tilbake i trening med ball. Vi håper at de fleste rister av seg skadene til kvalik. kampen i NM i slutten av mars.

Til kampen mot Træff stiller vi med følgende tropp: Mads, Mathias, Martin, BC, Espen, Anders, Fredrik, David, Pa, John Eirik, Harith, Ole Kjartan, Jonas, Marcus, Jan Kristian.

Steinar