Treneren etter kampen

Vi må opp flere hakk om vi skal være med å kjempe om poeng når de skal deles ut.

Steinar Veiset

Kveldens kamp mot AK ble en tam og tafatt forestilling fra vår side. Gløden og viljen til å gå i krigen var fraværende i store deler av kampen. Kampen startet med få sjanser til begge lag, men AK fikk 1.omgangens eneste scoring etter innlegg. AK var gode i overgangsspillet, da vi stadig mistet ballen på vei fremover i banen. I pausen ble det etterlyst mer tøffhet, vilje til å gå i dueller og mer presisjon.

2.omgang startet bra, men i samme periode mister vi ballen enkelt til AK som kjører en hurtig overgang som de setter i mål. Kort tid etter roter vi det til 2 ganger, med enkle personlige feil som fører til nye scoringer. Lite positivt og ta med seg fra denne kampen som vi bør glemme fortest mulig. AK vinner kampen fortjent og viser at de blir å regne med også denne sesongen.

Vi må opp flere hakk om vi skal være med å kjempe om poeng når de skal deles ut.

Neste mulighet til å reise oss blir allerede på lørdag mot Træff kl 14 på Reknes KGB i Molde.

Følgende spillere manglet i kveld: John Eirik, Marius, Vidar, Anders, Bjørn Christian, Eirik, Kim Roger, Jonas.