Hei KFKere!

Da er det klart for årets første treningskamp mot naboen KBK 2, torsdag kl 18:00. Vi har nå vært i trening i 7 uker under fantastiske treningsforhold til at kalenderen har vist januar og februar. På trening har det vært mellom 16-20 spillere i snitt siden oppstart. Som trener er jeg godt fornøyd med gutta så langt. En flott gjeng med godt humør og god driv på treningene. Troppen består av en fin miks av unge og mer rutinerte spillere. Troppen er stort sett den samme i år som i fjor. Flere av spillerne holder junioralder ennå, men har gjennom trening vist at de har lyst på mer seniorfotball i år. Kamp om plass i startelleveren er en fordel, og det gir godt «trøkk» og tempo på trening.

Kampen mot KBK 2 i morgen blir en liten pekepinne på hvor vi står pr februar. I perioden fram til nå har vi fokusert mye på å få tempo og fart i beina, og jobbet med press og 1.forsvarers arbeid. Treningene kjøres med fokus på at ballen er med på nesten alle momenter i treningsarbeidet.

I første kamp med laget vil vi i trenerteamet prøve ut spillere i forskjellige roller, og samtidig prøve å skaffe oss et bilde av hvilke spillere som kan brukes hvor. Hovedfokuset vil ikke være på resultat, men vi går samtidig alltid ut på banen for å vinne!

Vi har noen fravær til kampen, da vi har flere spillere ute med skader. Disse er: Eirik ( ribbeinsbrudd), Vidar (kneskade), Kim Roger ( kneskade), Joar ( kneskade), Jonas ( ferie) og Pa..

Troppen til kampen blir: Anders, Mats, Mathias, BC, Martin, Espen, Marius, Jan Kristian, David, John Eirik, Hart, Ole Kjartan, Fredrik, Anders, Marcus, Morten

Neste treningskamp blir mot AK kl. 19:30 på KFK-banen førstkommende mandag.

Velkommen til kamp!

Sportslig hilsen

Steinar