Laget og klubben drives av frivillige; foreldre, søsken og andre som stiller opp uten lønn.  Trenerne bruker mange timer i uken, og familiene til spillerne må også bidra med det de kan.

Transport til og fra kamper er en viktig oppgave som foreldrene deler på. Det er flere oppgaver som må gjøres for både klubben og laget.

Klubbhuset skal holdes i orden, kiosken skal drives, noen gjør regnskap, noen syr gardiner, andre maler garderober, noen skriver på nettsiden – mange små og noen store oppgaver som alle må gjøres for at klubben skal være et bra sted å være for våre barn.

Er vi flere som hjelper til, trenger denne frivillige innsatsen å utgjøre noen få timer i året. Det er ingen vanskelige oppgaver – det er noe for alle. Dette skaffer penger til barnas aktivitet og vi gjør dette sammen for at barn og ungdom skal ha et trygt, sunt og morsomt sted å være. Dette frivillige arbeidet kalles” dugnad” som betyr et felles utført og vanligvis ulønnet og frivillig arbeid av betydning for fellesskapet

Bli med da vel! En hjelpende hånd, regelmessig eller når det passer deg og kalenderen. Du velger selv, regelmessig eller mindre prosjekt/dugnadsarbeid over kortere tidsintervall.

KFK trenger frivillige snarest til dette:

WEB-redaktør/internett ansvarlig (Legge ut/redigere innlegg som legges ut på hjemmesiden, facebook, twitter. Holde hjemmesiden oppdatert. Her kan det godt være flere personer som kan dele. Muligheter også for å videreutvikle hjemmesideløsningen.)

Anlegg: Behov for noen som ønsker å bidra med å vedlikeholde banen, hallen, KFK-hallen, uteområdet, garderober og KFK-lokalet. Her er det plass til flere. Gjerne en organisator også.

Kvalitetsklubb ansvarlige. Vi ønsker å bli en godkjent NFFs kvalitetsklubb. Her har vi behov for noen med en «drive» til å få i gang og fullføre dette arbeidet. Les mer på http://www.fotball.no/Utdanning-og-kompetanse/NFF-Kvalitetsklubb/

Har du spørsmål eller ønsker å melde som frivillig send epost til kfk@kristiansundfk.no eller SMS/ring mobil 91626450 ( Anne Judith.)

Bli med da vel!

Vennlig hilsen Styret i KFK.