2016 – sesongen er i ferd med å ebbe ut. De fleste lag har hatt juleavslutning i klubblokalet eller KFK-stua. Styret forbereder 2017-sesongen, og årsmøtet avholdes tirsdag 21. februar i nyrenovert klubblokale.

Noen høydepunkter som må trekkes fram i 2016 er 1. runde NM (KFK-Molde) med 1200 tilskuere og direktesendt tv-kamp, En fantastisk stemning og arrangement for KFK.  FCB Escola var også et høydepunkt i 2016, over 200 barn og flere tilreisende deltok på fotballskolen i sommerferien med verdens beste fotballag. KFKCUP 2016 ble nok engang suksess, anlegget vi la til rette for blir arena for eliteserien i 2016. Mange gode og positive opplevelser og høydepunkter, flere vil komme neste år.

A-laget spiller neste år i 4.div etter endring i divisjonssystemet. Thorry Aakenes tar en velfortjent pause som trener. Han vil bidra på andre områder i klubben. Styret er svært takknemlig for det jobben Thorry har lagt ned i 3 år, takk for jobben og innsatsen du har gjort for klubben vår! Ny trener neste år er Steinar Weiseth. Vi ønsker ham velkommen i KFK og ser fram til samarbeidet med ham. Han har allerede hatt det første møte med spillerstallen.

I aldersbestemte klasser har mange lagt ned et stort arbeid. Vi må takke alle trenere, lagledere og foreldre som har bidratt rundt lagene i barne- og ungdomsfotballen. Det samme gjelder spesielt dugnadsarbeidet klubben og foreldre gjør forbindelse med KFK-Cup. Klubben er svært takknemlig for dugnaden og innsatsen som legges ned. Klubben er også takknemlige for støtten klubbens sponsorer bidrar med.

Det er mye arbeid som nå skal gjøres på Kristiansund Stadion de neste månedene. Lørdag 1. april starter all oppmerksomhet rundt åpningen av 2017-sesongen i Eliteserien i Norge med TV-overføring av kampen mellom KBK og MFK. Det blir et «historisk øyeblikk» for By`n vår.   Styret vet at mange foreldre og klubbtilhengere av KFK vil støtte våre lag gjennom sesongen på KFK-anlegget og Kristiansund Stadion. Vi håper å se fleste mulig KFK-banen og Kristiansund Stadion i 2017. Vi ønsker KBK lykke til i eliteserien, vi gleder oss mange høydepunkter til 2017!

Ønsker alle sammen en riktig God Jul og Godt Nyttår!

Sportslig julehilsen fra Styret i KFK