Til klubbene som har vært med oss på Klubbkampen i år.

Vil takke for den fantastiske innsatsen dere har gjort sammen med oss på hjemmekampene i 2016. Vi satser på å videreføre konseptet med Klubbkampen i 2017, og vil komme tilbake med nærmere invitasjon og info.

 På nyåret vil vi gjenta suksessen fra januar med en fotballskole for barna på Nordmøre. 13. og 14. januar møtes vi i fotballhallen på Dahle hvor vi gjennomfører treningsøkter fredag og lørdag før vi avslutter med en uhøytidelig mini cup for deltakerne. Våre nybakte eliteseriespillere og trenere stiller selvfølgelig som instruktører og vi inviterer barn fra hele Nordmøre til å delta.

SE LINK: flyer_fotballskole_a4_v3

Hilsen

Kristiansund Ballklubb

 Truls Skar Helland

Arrangement- og driftssjef Kristiansund stadion

Tlf 976 53 640

truls@kristiansundbk.no