Treneren etter kampen

Årets siste kamp. Vi reiste fredag ettermiddag. Hadde et fint opphold på Thon hotell i Skei og reiste til Sogndal på lørdag. Kampen gikk kl 1600 på Fosshaugane Campus. Vi var hjemme kl 0200, natt til søndag.

Thorry Aakenes

Thorry Aakenes

Kampen mot Fjøra skulle bli en oppsummering på hva vi har opplevd så alt for mange ganger i løpet av sesongen. Det endte med tap mot et lag vi greit kunne ha slått. Vi følte faktisk at vi var et bedre lag, men de scoret 1 mål. Vi scoret ingen.

Det var nesten bittert å se et lag, som vi var minst like gode som, feire over at de hadde klart å karre seg til en sikker plass for neste års 3. divisjon. Et lag vi rundspilte etter alle kunstens regler på hjemmebane. Et lag som vi føler ikke er noe bedre enn oss.

Kampen startet godt for vår del. Kom til noen sjanser og hadde ballen mye inne på deres halvdel. Fjøra fikk sin sjanse etter 13 minutter. Et innkast ble kastet i bakrom. Alene på kant kunne vår motstander sende ballen til en umarkert spiller i vår boks. Uhindret kunne han score. Dette ble det eneste målet i kampen.

I andre omgangen var vi såpass gode, at jeg var sikker på at vi skulle ta med oss poeng. Det ble bare nesten. En hands inne i Fjøras felt, skulle kunne gitt oss straffe. Det fikk vi ikke. Skuddene ble sendt utenfor eller innenfor rekkevidde av keeperen.

Vi manglet svært mange spillere. Savnet av flere ble tydeligere ettersom vi ble litt «tynne» fremover og litt for lite tempo i bakre ledd. De gutta som spilte skal likevel ha ære for måten de fremstod.

Det er bare å gratulere Fjøra og de andre lagene som til slutt klarte å komme seg inn blant de 5 beste. Når man ser kvaliteten på de som har lyktes, er det lett å se at KFK har underprestert denne sesongen. Vi burde absolutt hatt evne og kapasitet til å være blant topp 5. Nå må vi finne oss i å kjempe i en vanskelig 4. divisjon, hvor kun 1. plass gjelder.

Pa var vårt spisseste våpen offensivt. Han løp mye og var stadig en trussel. Morten og Karl Arne var også svært gode. Frode imponerte med stor innsats og fine detaljer. En spiller med hele hjertet i drakta.
Dagens KFK’ er denne gangen er Bjørn Christian. Rutinert, flink til å lese spillet og ryddet opp i stor stil. Han skal ha æren for at forsvarsspillet fungerte så godt med 3 «nye» makkere sammen med seg i bakre firer. (Jonas, Mathias og Martin)

 Dagens KFKer: Bjørn Chr. Larsen

Dagens KFKer: Bjørn Chr. Larsen

Dette ble på mange måter mitt punktum for denne gangen. Jeg kjenner vemod i å skilles fra en flott gjeng, gode fotballspillere og et herlig miljø. Samtidig er det en lettelse å ha muligheten til å kunne prioritere andre ting enn fotball.

Takk til alle som har fulgt oss denne sesongen. Jeg krysser fingre for at KFK kommer sterkt tilbake allerede neste sesong. Jeg har stor tro på denne gjengen.

Mvh Thorry