Treneren etter kampen

Det så lenge litt stygt ut før denne kampen. Senest på torsdag hadde vi kun 9 spillere som var klare for match. Vi fikk til slutt skranglet sammen nok spillere og hadde sågar 4 innbyttere, inkl. keeper på benken. Det må sies at den ene innbytteren var Rolv Erik…
Jeg var imidlertid svært trygg på at vi stilte et godt lag og så potensialet i et godt resultat.

Thorry Aakenes

Thorry Aakenes

Kampen gikk på Stryn stadion. Gressbanen var faktisk i overraskende god stand til å være midt i oktober. Humpete ja, men naturgress har uansett sin sjarm. Det lukter gress!

Vi startet godt, var kontrollerte i forsvar, og fikk spillet mye over på motstanderens banehalvdel. Etter noen halvsjanser til oss, viste også Stryn at vi ikke kunne spasere oss til seier. De hadde 1 stor sjanse etter kraftfult og godt spill. Heldigvis ble det klarert av en god Eirik.
Etter dette var det KFK. Pa hadde et skuddforsøk fra litt skrått hold. Vidar hadde en kanon i tverrliggeren. Det var derfor ikke helt ufortjent da vi gikk opp i ledelse. Anders spilte seg fri, sendte en flott ball ut til Pa. Pa satte fart og utfordret. Eirik kom i et dypt løp fra sin backposisjon og inviterte. Pa oppfattet den, og sentret til Eirik, som klinket ballen i lengste hjørnet.

I pausen ble vi enige om å opptre disiplinerte. Dommeren kom i fokus etter å ha klønet til en del situasjoner. Det endte med hugging fra spillerne fra begge lag. Det idiotiske var at Marius og David fikk gule kort for bagateller, og må sone mot Fjøra.

Utlikningen kom etter 51 min. Corner ble headet i mål fra kort hold. Stryn hadde i tillegg også 2 store sjanser i 2. omgang. Mads Wie mot Mads Finset endte med 2-0 til Finseth. For noen redninger!!!

Vi hadde store sjanser. Skudd ble dessverre blokkert, skudd gikk like utenfor og vi ble snytt for straffe. Helt på slutten hoppet jeg av glede og så ballen inne. Pa fyrte av en kanon, men keeper fikk tåa på ballen og den ble reddet på streken.
Kampen endte med poengdeling.

Kampen ble ikke den mest velspilte. Jeg synes likevel at spillerne leverte godt. Ingen jukset og de jobbet svært godt gjennom hele kampen.

Denne gangen spilte Mads og Sondre en omgang hver. Begge stod glimrende i mål.
Forsvaret var solid.
På midtbanen var Karl Arne mektig god og Pa var hele tiden «on fire». Eirik var veldig mye involvert offensivt og defensivt, og scoret et mål og reddet oss fra ett baklengs i første omgang.
Eirik blir Dagens KFK’ er.

 Eirik skåret et flott mål og spilte en meget god kamp.


Eirik Rundberg ble Dagens KFKer. Han skåret et flott mål og spilte en meget god kamp.

Dommertrioen gjorde så godt de kunne. Det ble mye klaging fra spillerne. Mange ganger hadde spillerne rett i sine klager…
Pa startet kampen med en drakt i str. M. Etter kampen dro han av seg ei drakt i str. XXL, etter å ha blitt holdt og dratt i gjennom hele kampen. Frispark kom ikke på tale. Eirik fikk en stygg skrell på ankelen. Ikke i nærheten av en straffbar situasjon. Lars skulle hatt straffe. Dommer kaller slikt for «diving». Slik kunne jeg ha fortsatt.
Jeg fester uansett lit til at dommeren ønsket en fair behandling og hadde gode intensjoner.

Stryn skal ha ære for hvordan de tar i mot gjestende lag. De er hyggelige og yter svært god service. Man føler seg velkommen.
Takk for kampen Stryn. Jeg ønsker dere lykke til videre.

Neste og siste kamp for sesongen er borte mot Fjøra. 5 av de som startet er ikke tilgjengelig for spill av ymse årsaker. Trist at håpløse gulkort, gjør at vi mister David og Marius. Vidar, Eirik og Lars Ulrik er heller ikke tilgjengelige pga av reiser.
Vi ønsker uansett å avslutte årets sesong med stil.

Mvh Thorry