Sesongens siste hjemmekamp. Vi er hektet av i kampen om den gyldne 4. plassen. Hva har KFK å spille for?
Vi hadde en prat om dette med spillergruppa og fant en rekke motivasjons faktorer for å avslutte sesongen på en god måte.

Thorry Aakenes

Thorry Aakenes

Det var en motivert gjeng som stilte til start mot Surnadal. Dette skulle være en kamp, hvor vi skulle vise at det faktisk er divisjonsforskjell på lagene.
Slik ble det også.
Det ble en kamp mot et mål. KFK hadde ballen, vant duellene, skapte sjanser på løpende bånd. Vi var svært ineffektive og ledet kun 1-0 til pause. Det hadde ikke vært noe å si på om det hadde stått 5-0. For noen sjanser vi misbrukte!

2. omgangen var ikke så dominerende. Uansett var KFK best og skapte sjanser.
Det stoppet med en 2-målsseier. Normalt ville jeg ha vært fornøyd med et slikt resultat. Men etter å ha rundspilt våre motstandere etter alle kunstens regler, føler jeg meg på en måte litt snytt.

Det skal sies at det alltid er vanskelig å spille mot et lag som er svært defensivt organisert og kun kjemper for å renske unna og begrense tapet.

I forsvar hadde vi god kontroll gjennom hele kampen. Midtbanen jobbet godt. Det hadde vært kjekt med en litt mer målfarlig midtbane…
I angrep skjedde det noe hele tiden. Pa scoret og David ble felt og fikk straffe.

Denne kampen manglet vi mange spillere. Jan Kristian, Morten, Karl Arne, Lars Ulrik, Jan Roger og John Erik var ikke tilgjengelige av ymse årsaker. De som erstattet fraværene, gjorde sine saker meget bra.

Det var imponerende å se hva Lars fikk til. Han har knapt trent i høst. I vår var han vår toppscorer nr. 2. Hadde jeg hatt penger, ville jeg ha kjøpt og lønnet ham. For en type!

Mads sto stødig mellom stengene og holdt nullen. Han hadde ikke så mye å henge fingrene i. Desto mer imponerende med en reaksjonsredning fra kort hold etter corner.
Mathias spilte fra start (muligens for første gang i år), og han leverte meget godt. Han kunne feire sin 17 -årsdag med en feilfri kamp.

Eirik er småskadd, men spilte helt suverent. Raidene oppover venstresiden var av høy klasse. Defensivt var han feilfri.
Sammen med Mathias, kårer jeg disse 2 til dagens KFK’ere.

Eirik Rundberg

Dagens KFKer: Eirik Rundberg

 Vi gratulerer Mathias som fylte 17 år i dag. Han feiret dagen med seier og godt backspill.

Dagens KFKer: Mathias Bunes

Dommertrioen var som alltid blide. De var solide og gjorde sine saker meget bra.

Nå gjenstår 2 bortekamper. Stryn kommende helg og Fjøra i siste kamp. Håper vi mønstrer like bra som i går. Vi er motiverte til å gi kamp hele veien.

Fortsatt god helg
Mvh Thorry