Game, set, match…
Sesongen ble ødelagt for noen uker siden. Spikeren fikk vi på Color Line Stadion.

Thorry Aakenes

Nok en gang hadde vi trua. Nok en gang fikk vi smekk på fingrene for at vi faktisk prøvde.
Vi åpnet godt. Mot kvikke AaFK bein, klarte vi å sette preg på kampen, spilte oss til flere sjanser og ga mye av oss selv. Optimisme spredte seg i laget. Dette skulle vi klare!

Allerede etter 6 minutter fikk vi ledelse. Bjørn Christian, som alltid scorer mot Aalesund, var presist frempå etter et frispark og banket ballen kontant i mål.
Etter dette skapte vi flere sjanser. Aalesund var gode på sin venstre kant med en meget kvikk og opplagt brasilianer. Han skapte trøbbel hver gang han ble involvert i spillet.

Flere ganger var vi nære på å øke ledelsen. I stedet slipper vi atter en gang inn et svært billig mål i mot. Et frispark ble slått inn i bakrom, hvor 1 AaFKèr fikk stusset ballen forbi keeper. Det var spilt 35 minutter. 1-1, men dette skulle vi klare. Vi klarte fortsatt å skape store sjanser.
Så etter 44 minutter havner vi under. Et innlegg fra nevnte brasilianer, ble rimelig uhindret fluktet i mål med hodet, og AaFK hadde snudd kampen.

Alle hadde troen i pausen. Denne jobben kunne vi fortsatt fikse.

I stedet havnet vi under med 3-1. Kanskje det eneste målet i mot vi ikke hadde så mye sjanse på å avverge. Et velplassert skudd fra brasilianeren gikk stang inn.
Gutta spilte godt. Vi ga dem match og reduserte til 3-2 etter et fantastisk forarbeid av Mahmoud. Han fant David, som på en meget arrogant og elegant måte klinket ballen i krysset.
Det var full fyr nå. Det ble ampert, og spillerne klaget på flere avgjørelser fra dommeren.
Vi skapte sjanser i bøtter og spann. Til tider var det kaos i motstandernes forsvar, og det var ved anledninger smått utrolig at vi ikke fikk ballen i mål. Eller fikk vi det? Spillerne ville ha det til at ballen var over streken etter flere forsøk fra kort hold. Dommer og linjemann så den ikke over streken, og vi fikk det ikke godkjent.
Typisk nok ender det med at AaFK fikk nok et unødvendig mål. Nok en gang fra innlegg og heading i mål. Nok en gang burde det ha vært ryddet i eget felt.

For virkelig å gni det inn, scoret de 2 mål til på overtid. Sluttresultatet ble derfor stygt. Vi er hektet av i kampen om den viktige 5. plassen.

De siste 3 kampene vil derfor handle om ære.

Det rare er at jeg synes spillerne leverte godt. De fortjente så mye mer enn dette. Til og med linjemannen (som er nøytral) mente at resultatet ikke gjenspeilet forskjellen på lagene. Takker for trøstende ord, men det hjelper oss svært lite.

Jan Kristian spilte en meget god kamp. Han ble sendt til Molde sykehus for ultralyd på tirsdags kveld. (håper han ikke er gravid)
Leggen hans var oppsvulmet til dobbel størrelse etter et spark. Tvilsomt om han blir klar til neste kamp. Ønsker ham god og rask bedring.

15 Pa Ousman Jammeh

Dagens KFKer: Pa Ousman Jammeh

Dagens KFKèr blir Pa Ousman. Meget positiv begge veier. Kun målet manglet, men han spilte seg selv fram til flere gode sjanser og avslutninger.

Det er lov å være skuffet nå. Jeg håper likevel at gutta ønsker å avslutte på en skikkelig måte, og bevise at vi tilhører et høyere nivå enn det vi blir tilbudt neste sesong. Lørdag skal vi knuse Surnadal!!!

Mvh Thorry