Treneren etter kampen

Dette var en kamp vi skulle og måtte vinne. Vi hadde mye å revansjere. De 3 siste møtene mot Spjelkavik, har vi blitt påført bitre og knepne tap.

 Thorry Aakenes


Thorry Aakenes

Det startet veldig oppløftende. Vi tok en tidlig ledelse etter 3 minutter ved David, og et godt grunnlag var lagt. Vi skulle være disiplinerte og ta de sjansene vi fikk.
Dessverre virket det som vi manglet energi og tro på egne og lagkameratenes ferdigheter. Vi tapte dueller og Vika fikk ta over spillet.
Det endte med at Spjelkavik fikk straffe. Den reddet Sondre mesterlig. Så gikk det ikke mange minuttene før en ny merkelig situasjon oppstod. Dermed kunne våre motstandere sette ballen i tomt mål.

I pausen ble vi enige om hva som ikke fungerte. Vi skulle ut og gi mere av oss selv.
Vi startet med en OK trykk og kjørte på. På Spjelkaviks første sjanse, scoret de, etter å ha løpt oss i senk og kontret oss sønder og sammen. Nå var kampen snudd.

Vi klarte imidlertid å fortsette å legge press på Spjelkavik. Vi hadde mange og store sjanser. Det var derfor fortjent da Karl Arne utliknet til 2-2.

Så skjedde det som har felt oss så alt for ofte. Tellefeil på corner. Klabb og babb og en motstander får ballen i magen, som igjen går i mål. Utrolig ergelig!
Det ble kanskje litt ampert utover 2. omgangen. Det er ofte slik når mye står på spill. Jeg synes dommer gjorde sine saker bra og fikset de fleste situasjoner på en god måte.
Merkelig nok synes jeg vi spilte en svak 1. omgang og en god 2. omgang.
Merkelig siden vi hadde 1-1 til pause og tapte 2-3.
Det er bare å gratulerer Spjelkavik med seieren og en fremtid i den nye 3. div.
Vi har hatt en uvane å styre kamper, spille godt, for så å gjøre grove personlige feil. Vi har vært gavmilde med våre motstandere.

Hos KFK spilte BC en god kamp. Han ryddet opp i mange vanskelige situasjoner.
Vår bestemann denne gangen var Karl Arne. Karl Arne vant dueller, var kreativ og god. Han scoret også et mål, uten at det hjelper oss.

22 Karl Arne Stokkeland

Dagens KFKer: Karl Arne Stokkeland

Nå er vi litt hektet av. Våre 2 siste kamper har vært slik at vi godt kunne ha sittet igjen med 6 p. Da hadde vi vært der vi skal være. Nå har vi en formidabel oppgave foran oss. Det blir tøft, men det er slett ikke umulig. Hver kamp fremover blir som cupfinaler å regne for oss. Skal vi klare det, må vi stå sammen og jobbe knallhardt.