Treneren etter kampen

Ikke alle dager blir slik vi hadde håpet og trodd. Vi hadde stor tro på at vi skulle kunne tukte våre motstandere. Håpet var at vi var kommet i en «flytsone», mens Bergsøy var litt i utakt. 3 poeng skulle være innen rekkevidde.

 Thorry Aakenes


Thorry Aakenes

Det begynte svært lovende. Vi var det førende laget. Vi skapte sjanser, mens Bergsøy ikke evnet å bryte gjennom og skape særlig med farligheter.
Allerede etter 3 minutter roper vi på straffe. Et innlegg fra kant ble stoppet av en aktiv hånd. Dommeren mente hånden var passiv… Vi ante selvsagt ikke at dette skulle bli opptakten til det som skulle bli værre.

Vi fortsatte imidlertid å styre kampen. Heading like utenfor etter corner, skudd like utenfor fra litt skrått hold +++.
Bergsøy på sin side hadde en stor sjanse på frispark. Bjørnar fistet den over og det ble avverget.
2. omgangen fortsatte i samme stil. Sjanser etter innlegg, skudd og flere forsøk som bare ble nesten.
Istedet får Bergsøy en grise-billig straffe. Bergsøyspilleren faller som en sekk inne i vårt felt. Det var sikkert 2 gram kontakt, men aldri om det skulle blitt dømt! Rutinert av Bergsøyspilleren, og like urutinert å vår spiller.
Etter vedvarende press, havnet vi altså under.

Det stoppet oss ikke. Vi fortsatte. Etter 72 min jublet vi for endelig scoring. Alle med «KFK-briller» på, så at ballen var langt inne. Den ble febrilsk ryddet ut. Linjemannen signaliserte godkjent mål, men ombestemte seg når ham så at dommeren ikke var like sikker. Etter dette fortsatte vi og produserte store sjanser.
I det 89. min scoret vi igjen. Pa satte ballen hardt i kort hjørnet, etter litt klabb og babb inne i feltet. Denne gangen mente dommer at keeper ble løpt ned! Mahmoud sto med ryggen mot mål og ble løpt på av keeperen. At keeperen fikk vondt, gjorde at målet ikke ble godkjent…

Så, for riktig å få det gnidd inn. På overtid. Bergsøy fikk et innlegg på bakerste stolpe. Deres toppscorer har evnen til å være på rett plass og han fikk puttet den inn ved nærmeste stolpe.

Totalt sett et veldig kjipt tap. Gutta jobbet og slet. Vi hadde ikke marginene og var ikke dyktige nok foran mål. Vi fikk ikke mye gratis, for å si det sånn.

Marius Neergaard

Dagens KFKer: Marius Neergård

Pa Ousman la ned mye godt arbeid, Jan Kristan var nok en gang solid og god.
Jeg ønsker kanskje å gi mest honnør til Marius denne gangen. Han jobbet utrettelig og var frisk og rask gjennom hele kampen.

Dommertrioen er hyggelige karer. Det er ubehagelig å være på Havila stadion. Tilrop fra publikum holder lavmål. Jeg tror mer trygge og myndige dommere kunne ha håndtert flere episoder på en annen måte. De får godkjent-minus.
(Skalling skal gi direkte rødt kort. Filming er etter regelen gult, osv.)

Neste kamp blir også en tøff utfordring. Spjelkavik kommer til stadion. Klinge, Rundberg og El Haj er ikke tilgjengelige. Håper flere drar seg til etter skade.

Fortsatt god helg!
Mvh Thorry