Forrige uke ble det et tungt tap i toppkampen mot Sunndal. Et godt Sunndal-lag viste ingen nåde og vant til slutt hele 6-0. De festet dermed grepet om seriemesterskapet. Sunndal stilte med et sterkt lag deriblant flere a-lagsspillere. Kampen var jevnere enn resultatet skulle tilsi ettersom vi også hadde flere gode sjanser. Men marginene var ikke med oss, og flere spillere leverte under pari.

Denne uke startet med utsatt kamp mot Nordlandet. Førsteomgang var ganske jevn, men vi ledet 2-1 til pause etter to mål av vår midtstopper, Martin Berg. Begge på headinger etter dødball fra Sondre Kjøl. Et stykke ut i andre omgang fikk vi straffe da Torstein Jensen ble felt, og Martin kunne fullføre sitt hat-trick før 60 minutter var spilt. Ikke verst for en midtstopper! Og ikke nok med det: Litt senere slo Sondre en ny dødball inn i feltet og Martin headet inn sitt fjerde for dagen. Kampen endte til slutt med 6-2 etter at Joar Sæther skåret sitt første KFK-mål, og Fredrik Neergård bredsidet inn et perfekt innlegg fra Daniel Bjerkås.

2016-09-12-kfk-nordlandet

Joar Sæther (1), Martin Berg (4) og Fredrik Neergåtd (1) skåret.

Godt å være tilbake på vinnersporet før neste kamp om to dager mot Surnadal/Rindal.

Referat og foto: Erik Rolfsen