Treneren etter kampen

En lang reise, en godt gjennomført kamp og en kort hjemreise. Slik kan man kort oppsummere våre opplevelser fra fredag til sent lørdags kveld.

Thorry Aakenes

Kampen startet slik vi ønsket. Vi tok tak, lå godt organisert og skapte mange sjanser.

Etter 23 minutter hadde jeg loggført 5 store sjanser ved Anders, Marius, Bjørn Christian, Pa Ousman og Lars. Det var med andre ord mange som meldte seg på, og det ga håp om at noe godt skulle komme.

Neste store kom med Morten. Han rundet alt som var inne i Sogndals 16 meter. Han tok en ekstra frekkis og rundet like godt keeper også, og satte ballen kontrollert i åpent mål. Ledelse etter 25 minutter.

Vi skapte noen sjanser til ut over i omgangen. Sogndal hadde også noen muligheter, men totalt sett hadde vi vært det klart beste laget.
Dersom kreftene holdt mot unge, spreke bein, skulle vi kunne reise hjem på 1. klasse.

2. omgangen startet på best mulig måte. Etter godt angrep, stort ettertrykk og innsats, ble John Erik felt inne i deres målgård. Unødvendig å felle ham, da Klinge var feilvendt og på vei ut for å finne støtte. Han ble felt og straffe til oss. Morten var sikker fra straffemerket. Ikke ofte Morten scorer, men nå hadde han jaggu 2 i samme kamp!

Vi fortsatte å skape sjanser. Det jeg fryktet slo ikke til. Sogndal kom ikke mer inn i kampen. Heller tvert om. Mot slutten skapte vi sjanser i bøtter og spann, uten at det ga flere mål.

Alle spillerne leverte meget godt. Bjørnar dirigerte og var solid. Han vartet opp med en superredning like før slutt. Mahmoud, som for anledningen spilte midtstopper, vae solid sammen med Bjørn Christian.
Kjekt å ha Lars tilbake. Han spilte en meget god kamp. Morten var atter en gang viktig og god på sentral midtbane. Denne gangen ble han også matchvinner med å score begge våre mål.
Pa jobbet utrettelig og løp høyrebacken til fortvilelse.

Siden det er vanskelig å peke ut en Dagens KFK’er, velger jeg Anders. Han lovte meg kr. 500,- om jeg kåret ham
Anders var på sitt aller beste. Han driblet, fintet, vant 2. baller og var kreativ og god.

Anders Havnerås ble Dagens KFKer.

Dommertrioen hadde god kontroll og leverte godt.

Turen hjem føltes naturligvis mye kortere enn turen nedover. Vi har fortsatt tro på at vi kan klare oppgaven vår. Med samme innsats og struktur i laget, er vi i stand til å slå alle.

Neste kamp er borte mot Bergsøy. Nok en tøff utfordring. Vi går for 3 poeng også der.

Mvh Thorry