Øsende regnsvær og søkkvåt bane ga vanskelige spilleforhold for juniorlaget. Ballen stoppet i søla, og spillere skled, bommet og sprang fra ballen. Første omgang hadde vi store sjanser og 2-3 ganger fikk vi ballen forbi keeper bare for å se den stoppe i søla på målstreken. Vi skåret først ved Ole Kjartan Smeby, men to Elnesvågen-mål like før pause ga hjemmelaget en heldig ledelse.

I pausa bestemte vis oss for å stå høyt og presse forsvaret deres. Allerede etter ett minutt utlignet Ole Kjartan på et flott raid. Deretter skåret Elias Teiseth på et skudd fra 20 meter. Spillet jevnet seg etter det mer ut, men uten at Elnesvågen kom til store sjanser. Grim Folde ble felt innenfor 16-meteren, og Ole Kjartan satte straffen i mål. Etter det kontrollerte vi seieren inn.

En våt bane skapte mange rare situasjoner og gjorde det vanskelig å spille mange trekk etter hverandre. Guttene skal ha ros for god innsats, og at de forsøkte å spille så godt det lot seg gjøre.

Dagens KFK-er blir Ole Kjartan. Det er herlig for et lag, og for en trener, å ha en spiller som skaper sine egne sjanser og skårer på dem.

Ole Kjartan Smeby

Dagens KFKer Ole Kjartan Smeby.

9 av guttene som var med da Elnesvågen ble slått 4-2

9 av guttene som var med da Elnesvågen ble slått. F.v.Joar Sæther, Sindre Wichmann, Mathias Bunes, Ole K. Smeby, Mads Finseth, Stian Larsen, Anders Grødahl, Sondre Kjøl, Vegard Grønset.

Disse var med på kampen men ikke med på bildet:
Marcus Frei, Joachim Wullum, Elias Teiseth, Fredrik Neergård, Nikolai Frantzen, Grim Folde,
Referat: Erik Rolfsen
Foto: Kjartan Smeby og Kjell Andersen