KFK G13 vant bronse i Hessacup !

Kjekker gutter med masse humor og godt humør på årets Hessacup. KFK G13 startet Hessacup med elitedivisjonskamp på Color Line fredagskveld, etterfulgt av innlosjering, oppblåsing av madrasser, pokermonjakt, disco, kamper lørdag og søndag.

Det ble noen utfordringer med to forfall rett før avreise, 2 påmeldte lag og kun 15 spillere. KFK G12 spilte samtidig på Valderøy, de kjørte fram og tilbake for å hjelpe lagene så godt som mulig.

Det var høyt nivå for gutter 13 år med flere lag fra både Nordmøre, Romsdal, Sunnmøre og Sogn og Fjordane. KFK1 tapte semifinalen 3-1 mot Ellingsøy etter en meget bra match og innsats. Ellingsøy gikk opp til 3-1 rett før dommer blåste av kampen. Ellingsøy kom til semifinalen i Norway Cup 2016, vant bydelsturening tidligere i år (mot Molde og NEAS), er ubeseiret i seriespill i 2016. De vant forøvrig Hessacup 2016 etter 6-2 mot Førde i finalen.

Det ble en flott helg for både ungdommer og voksne i Ålesund både sportslig og sosialt.

KFK1:
Bak fra venstre: Isak Holmeide Johansen (keeper), Nikolai Byttingsvik, Teodor Stene, Zakariya, Aleksander Heggemsnes.
Nede fra venstre: Henrik Pettersen, Marius Aasprong, Ari Johnasen og Casper Hegstad Gundersen.