Treneren etter kampen

Det ble tap. Nok en gang et tap som blir surt å svelge.

Thorry Aakenes

Thorry Aakenes

Spillemessig var vi fullt på høyde, og vel så det med serielederen.Personlige feil/tab ber gjør at vi sto igjen med et tap og null poeng.

Vi spilte på en litt annen måte enn vi pleide. Jeg synes likevel at spillerne responderte godt på spilleplanen. Vi produserte store sjanser, nok til å ta med både et og i beste fall 3 poeng.

Det gode med kampen, var at vi viste at vi kan hevde oss blant de aller beste. Vi slo Træff enkelt sist, og skapte mye trøbbel for den suverene serielederen denne helga. Det skal være mulig å klatre godt opp på tabellen med 100 % skjerping i hver kamp fremover.

Flere av våre spillere skal ha mer enn godkjent. Frode Wiik var kanskje den som imponerte meg mest med en innsats som var helt forbilledlig. Pa jobbet også utrettelig og scoret vårt mål. Eirik var solid og Morten spilte klokt.

Mahmoud El Haj

Mahmoud El Haj ble Dagens KFKer.

Dagens KFK’er må bli vår kaptein for dagen, Mahmoud. Han styrte laget godt, og gjorde mye som han ville fra sin sentrale midtbaneposisjon. Synd kanonskuddet hans ble blokkert helt mot slutten av kampen…

15 Pa Ousman Jammeh_1

Pa Ousman Jammah skåret vår mål.

Vi må bare ha trua. Toget har begynt å røre på seg. Vi må i det minste snart bestemme oss om vi skal bestille billett. De andre lagene vil ikke vente på oss.