(G19) KFK-CFK 3-3

Det ble en jevn og spennende juniorkamp mellom de to rivalene.

CFK tok ledelsen, men etter halvtimen utlignet vi da Elias Backer slo en strålende langpasning til vår høyre back, Joar Sæther, på løp fremover. Joar slo et hardt og godt innlegg foran mål som en CFK midtstopper satte i mål under press fra vår spiss, Daniel Bjerkås. Få minutter etter tok vi ledelsen etter et suverent soloraid av Ole Kjartan Smeby. Dessverre gikk CFK rett i angrep, drillet rundt med våre forsvarere på venstre side og skåret fra kort hold.

Dermed 2-2 til pause, et resultat vi kunne være mest fornøyd med.

I andre omgang var det KFK som tok styringen over kampen og fikk tidlig belønning gjennom mål fra vår raske spiss, Torstein Jensen. Ut over kampen beholdt vi kontrollen og presset CFK uten at det ble flere mål. Mot slutten av kampen tok CFK over spillet. Vi ble for utålmodige og greide ikke å holde ballen i laget. CFK presset på og fikk sin ikke ufortjente utligning ett minutt før slutt. Surt poengtap for oss, men resultatet var vel på linje med prestasjonen. Takk til et hørbart publikum, fra begge leire, som ga kampen den ramme et lokaloppgjør skal ha.

Referat: Erik Rolfsen