Treneren etter kampen

Deilig med seier. Ekstra deilig med en såpass solid seier, både resultat – og spillemessig.

Thorry Aakenes

Thorry Aakenes

Vi var motiverte, optimistiske og hadde stor tro på seier i dag. Vi var revansjesugne etter et bittert og unødvendig tap i vår.
1. omgangen kjørte vi så det holdt. Det var faktisk stor nivåforskjell på lagene. Vi spilte ball i hatt med Træff, og gikk til pause med ledelse 3-1. Træff fikk sitt mål etter fommel i forsvar. KFK bør ikke være målgivende til motstanderne. Det bør de kunne fikse selv.

Vi ønsket å nullstille og fortsette 2. omgang på samme måte. Træff hadde gjort noen justeringer og de var mere med i spillet. Vi følte oss vel aldri truet, all den tid Træff ikke evnet å produsere noen store sjanser. Vi hadde flere store, uten at det ga uttelling og vi kunne cruise inn en fortjent seier.

En periode lagde vi svært mange frispark i mot. Årsaken var at vi kom for seint inn i situasjonene og felte våre motstandere. Dette kostet oss dyrt, og 3 spillere må stå over neste kamp mot Herd pga gule kort.

Den ekleste situasjonen kom i 2.omgang. Et brassespark traff en motstander midt i hodet. Lyden av sammenstøtet var grusomt. Træffspilleren måtte ut. Svært beklagelig og uheldig. Jeg håper det går bra med ham.
(har forøvrig sagt i mange år at brassespark burde være ulovlig. Det er for farlig. Ble selv satt ut av spill i flere mnd pga et slikt spark…)

04 John Erik Klinge

John Erik Klinge ble Dagens KFKer.

Flere leverte bra i dag. Morten var nok en gang strålende på midtbanen. Eirik spilte en meget solid kamp. Karl Arne var synlig og god som midtstopper.
Kampens store helt og Dagens KFK ‘er blir John Erik.
Scoret 2, og var solid i dueller og bandt opp 2 spillere hele tiden.

Dommertrioen gjorde sakene sine bra. Kanskje vi skulle ha hatt 2 straffer, men vi er rause så lenge vi vant.

Neste kamp er borte mot Herd. Vi må gjøre mange endringer og krysser fingre for at vi kan mønstre et godt og slagkraftig lag.

God helg
Mvh Thorry