Det ble  tungt på slutten ettersom det hele tiden var et ekstra rom å dekke.

Thorry Aakenes

Thorry Aakenes

Vi møtte et godt Hødd lag. Vi hadde en kampplan og fulgte den. Det gjorde at vi stadig kom til store sjanser, og det hele så ganske lovende ut.

Etter 32 minutter ble vi redusert til 10 mann. Jan Roger fikk direkte rødt etter å ha langet ut etter en motstander. Fryktelig unødvendig og meningsløst etter at Jan Roger hadde fått frispark i forkant av situasjonen.

Vi måtte legge om. Vi fortsatte å skape sjanser og det var ikke ufortjent da Pa Ousman snappet opp en flikk fra John Erik og hamret ballen i mål. Vi gikk til pause med ledelse.

I pausen var vi ganske optimistiske. Det ville bli krevende med 1 mann mindre, men vi så muligheter til å ta seieren.
2. omgangen fortsatte meget bra. Vi skapte store sjanser og kunne flere ganger ha øket til 2-0.
Etter hvert ble det mer og mer Hødd. Vi ble slitne og krampe tok flere av våre spillere.
Heroisk innsats til tross, måtte Sondre plukke 3 baller ut av nettet før kampen var over. De 2 første høddmålene var skudd fra distanse, som endret retning i våre forsvarere, og Sondre var utspilt og sjanseløs.

Hødd vant fortjent. Like fullt var det et bittert tap. 2 gode lag møttes hvor Hødd trakk det lengste strået til slutt.

John Erik spilte en av sine beste kamper for KFK. Morten og Jan Kristian var meget gode og la ned et solid stykke arbeid. Egentlig kan jeg si at ALLE spilte godt og kan være bekjente av egen innsats. Det ble imidlertid tungt på slutten ettersom det hele tiden var et ekstra rom å dekke.

Dagens KFK’er blir Anders. Han løp, driblet og var svært god gjennom hele kampen. Han var også svært nær å score på overtid.

Anders Havnerås ble Dagens KFKer.

Anders Havneraas ble Dagens KFKer.

Nå er vi ned på 8. plass på tabellen. Detver 3 poeng opp til 4. plassen. Det blir et rotterace utover høsten. Neste kamp er en vanskelig bortekamp mot et scoringsvillig Volda.

Mvh Thorry