Vi kan nå målet

Etter 14 seriekamper ligger vi på 7. plass 15 poeng etter lederlaget Herd. Målet er å bli blant de 4 beste. Det vil gi oss en sikker plass i den nye 3. div.

Herd er suverene. 15 poeng er et for stort forsprang. 4. plassen kan vi klare. Vi  har 22 poeng. Det er et poeng etter Bergsøy på 4. og samme poengsom som Fjøra og Hødd2 på 5. og 6. plass. Træff og Spjelkavik på 2. og 3. plass har 28 og 27 poeng. De har en fått en luke til oss på 5 og 6 poeng. Den er stor, men ikke større enn at det er mulig å gi dem kamp. Vi skal møte både Træff og Spjelkavik hjemme.

Vårsesongen har ikke vært som vi håpet. Hovedårsaken har vært de mange skadene kombinert med andre fravær som en har i løpet av sesongen. Da vi spilte borte mot Spjelkavik var 10 mann på skade/fraværslista. Vi tapte 2-1, men vi spilte godt og var skuffet over at vi ikke fikk med oss poeng.

Hvis spillerne holder formen ved like i sommer og de som nå er på skadelista kommer tilbake i løpet av ferien vil vi være med i kampen om en av de 3 plassene bak Herd. Det kan bli en spennende høst.

Jan Kr. og Lars har spilt flest kamper.
I fjor var det flere om spilte alle vårkampene. I år var det ingen.

Jan Kristian Sørli har spilt 12 seriekamper.

Jan Kristian Sørli har spilt 12 seriekamper. Det samme har Lars Kvalvik.

Lars Kvalvik

Lars Kvalvik

Jan Kr. og Lars ligger på topp med 12 kamper tett fulgt av Anders, Andereas, Eirik, Jan Roger, Karl Arne, Marius og Sondre som alle har 11 kamper. Kun 9 har spilt 10 kamper eller flere. Skader er en av årsakene til det. At mange sentrale spillere i perioder har vært ute har ført til at sesongen har vært ujevn. Nå har vi «bare» 5 ute og de regner Thorry skal bli klare i løpet av ferien.

Flere unge har fått sin debut i serien. De har alle kommet godt fra debuten og de som fikk sin debut i fjor har klart seg godt i de kampene de har spilt. Skal en debutant nevnes så må det bli Mads. Han debuterte hjemme mot Ålesund2. Der spilte han sikkert og godt.

 Debutanten Mads Finseth Berentzen i midten med målskårerne Jan Roger Angvik og Bjørn Chr. LArsen på hver sin side.

Debutanten Mads Finseth Berentzen i midten med målskårerne Jan Roger Angvik og Bjørn Chr. Larsen på hver sin side.

Jan Roger har flest skåringer.

Jan Roger (15 skåringer) og Lars (6).

Jan Roger (15 skåringer) og Lars (6).

Den som har skåret flest mål i serien er Jan Roger. Han har skåret halvparten av de 30 seriemålene. Lars på andreplass har 6.

Spilte seriekamper:
Anders Havneraas 11
Andreas Søfteland 11
Bjørn Chr. Larsen 10
Bjørnar Hoel 1
David Dome 4
Eirik Rundberg 11
Espen Jacobsen 4
Frode Wiik 4
Jan Kristian Sørli 12
Jan Roger Angvik 11
John Erik Klinge 9
Karl Arne Stokkeland 11
Lars Kvalvik 12
Lars Ulrik Aakenes 6
Mads Finseth 1
Mahmoud El Haj 8
Marius Neergaard 11
Martin Berg 3
Mathias Bunes 6
Mikael Futseter 1
Morten Høvik 5
Ole Kjartan Smeby 3
Pa Ousman Jammeh 7
Sondre Kjøl 2
Sondre Lekve 11
Torbjørn Vik 1
Vidar Giske Henriksen 1