Det var kjekt med seier i siste kamp før sommerpausen.

Thorry Aakenes

Vi møtte Rollon, som vi slo 4-2 i første seriekamp. Dette var en kamp vi burde og skulle vinne. Vi er rett og slett et bedre fotballag.
Slik skulle det også gå. Det var aldri noen tvil. Vi fremstod som et mye bedre fotballag enn våre motstandere, og seieren kunne godt ha vært mye klarere.

Jeg er uansett fornøyd med at vi vant såpass klart og at vi klarte å holde nullen.

Alle våre spillere leverte godt. Sondre var skjerpet og god de få gangene han ble satt på prøve. Forsvaret var solide med BC, som en skikkelig kaptein. God og fin type, som evner å være konfliktdempende mot aggressive motstandere.

Midtbanen gjorde en kjempejobb og på topp ble det produsert tilstrekkelig med målsjanser til både 6 og 7 mål. Jan Roger var god og scoret 2. Mahmoud jobbet godt og han fikk egentlig gjøre som han ville. Deilig at han også scoret et vakkert mål.
Marius løp vel dobbel maraton og var igjen svært viktig for laget.

Den som imponerte meg mest var Morten og blir derfor Dagens KFK’er. Han spilte med klokskap og kontroll. Han var rolig i trange situasjoner og balanserte midtbanen på en utmerket måte. Det ser ut som han trives godt med 2 arbeidsmaur som Lars og Anders rundt seg.

Morten Høvik

Dagens KFKer: Morten Høvik. Med klokskap og kontroll balanserte han midtbanen.

Dommertrioen hadde få problemer. Dommer Even Myrheim har alltid dømt godt og gjorde også det denne gangen.

Kampens gode dommertrio

Etter hjemkomsten var det å få på seg presantabelt antrekk, og fyke av sted i 50-årsfeiring til Tor Nygård. Fest i våre egen stue, KFK-lokalet.
Ekstra kjekt å kunne gi Tor en 3-poenger i bursdagsgave.

Nå er det sommerpause. Vi skal trene og forberede oss godt for det som kommer utover høsten. Pausen vil gjøre godt for laget. Mange er ute med skader. Jeg regner med at David, Pa Ousman, Lars Ulrik, Torbjørn og Vidar vil se bedre ut når seriespillet starter igjen.
Vår neste kamp er 8. august, hjemme mot Hødd 2.

God sommer til dere alle