KFK-Stryn 1-2 (0-1)

Bittert tap. Vi produserte nok sjanser, men klarte bare å skåre en gang.

Treneren etter kampen

Thorry Aakenes

Det er helt utrolig. Så uvirkelig, at jeg knapt tror det kan være sant. Vi tapte kampen!
Er dette uflaks eller er vi så udyktige at vi ikke fortjener mer?
Er fotball alltid rettferdig? Er de alltid slik at det beste laget vinner?

Akkurat i dag, akkurat nå, hopper tankene fra, » jo, vi fortjener ikke mer» til » søren-tute, hva annet kunne vi gjøre?»
Hva kan jeg som trener gjøre for at vi ikke går på slike tap?

I 2 omganger kjørte vi kampen. Produserte sjanser i hopetall. Stryn på sin side så ut som tannløse spedbarn.
Så skjedde det igjen. Etter uttallige sjanser til oss og ingen til Stryn, ramlet ballen ned i beina på deres sterke spiss. Vår keeper ga en svært så gjestfri retur, og ballen ble satt i mål, 1 1/2 minutt på overtid i første omgang.

Vi gikk til pause med et resultat mot spillets gang, og kunne knapt begripe hvordan dette kunne skje.

Arbeidsoppgavene for 2. omgang var egentlig svært enkle. Fortsette, og vi skulle kunne snu dette til vår fordel.
Det startet lovende. Store sjanser til oss og vi hadde en følelse av at vi nærmet oss.
MEN – typisk KFK anno 2016. Jan Roger kom alene med keeper. Han klarte ikke å score. På kontraen scoret Stryn og vi var plutselig under med 2 mål.

Og sånn kan jeg fortsette. Det ble mye KFK, uten at vi landet inn et eneste poeng.
Lars scoret et flott mål og jeg trodde vi skulle hale inn minst 1 poeng.
Slik gikk det ikke.
Jeg er svært skuffet.
Mulig Stryn fikk betalt for at de ikke spilte kamp på onsdag. De var uthvilte og hang litt for lenge med.

I dag hadde vi hatt behov for en Lars til, eller to.
Han er i svært god form for tiden. Er stadig vår beste spiller. Han var det sist og er etter mitt skjønn vår bestemann igjen.

Lars Kvalvik

Lars Kvalvik er i god form. Var bestemann igjen.

Dommertrioen var av det bedre slaget.

Neste kamp er hjemme mot Fjøra. Så langt har vi ikke møtt lag som har vært noe bedre enn oss. Vi bør kanskje bli mere kyniske, ligge mer bak ballen og satse på defensiv trygghet. Det er nok bedre enn å dominere i 2 omganger og sitte igjen med 0 poeng.

Mvh Thorry
Klipp på linja under eller på bildet for å komme til kampsida.
KFK-Stryn: KAMPSIDE

A-laget 2016 HØDD2-KFK: KAMPSIDE

A-laget 2016
HØDD2-KFK: KAMPSIDE

Link til fotball.nos kampside.

Gammel plakat som sto utenfor Brunnpris Brunsvika. Foto: Kjell Andersen.