G19 Dahle-KFK 1-3

Det ble seier i vårsesongens siste kamp. Vi ledet 2-0 til pause etter at Ole Kjartan Smeby hadde skåret to ganger. Det kan neppe kalles fortjent, for Dahle dominerte og kunne ha skåret flere ganger, men lyktes ikke. Meget flatterende pauseresultat etter spill og sjanser, men vi tok vare på de sjansene vi fikk. Det gjorde ikke Dahle.

I andre omgang, da vi fikk medvind, ble kampbildet annerledes. Vi fikk ballen mer ned på bakken, og vi spilte oss til flere gode muligheter. Blant annet på kårner. Ikke lenge etter hvilen skåret Joachim Wullum, som gjennom hele kampen viste godt forsvarspill, da han satte ballen i nettaket. Med 3-0 ledelse hadde vi full kontroll selv om Dahle utlignet på et flott skudd. I løpet av omgangen hadde vi mange sjanser til å øke ledelsen, men det ble ikke flere mål til tross for store sjanser for Ole Kjartan og Torstein Jensen.

Dagens KFK-er blir dagens kaptein, Fredrik Neergaard, som la ned en formidabel innsats på midtbanen og til tider fikk vist sitt store potensial. Stian Larsen i midtforsvaret, Mathias Bunes i Makelele-rollen på midtbanen og Torstein Jensen som spiss uthevet seg også meget positivt.

Takk til spillere, Arne Kjetil, Tor Kjartan Smeby og engasjerte foreldre for innsats og bistand i vårsesongen. Vi satser på en enda bedre avslutning til høsten!

Ref. og foto: Erik Rolfsen

Trener Erik Rolfsen ønsket seg seier i siste kamp før ferien og juniorlaget innfridde og gikk av banen med en herlig 3-1 seier mot Dahle på bortebane i kveld. Da ble det full jubel og "sha la la" i garderoben etter kampen. 2 mål av  Ole Kjartan Smeby og et mål av Joachim Torseth ⚽️⚽️⚽️

Da ble det full jubel og «sha la la» i garderoben etter kampen.
2 mål av Ole Kjartan Smeby og et mål av Joachim Torseth ⚽️⚽️⚽️