Kommende søndag spiller KBK hjemmekamp mot Levanger.

Kampen spilles på Kristiansund Stadion kl 18.00.

Oppgjøret kan absolutt betegnes som et toppoppgjør da det er nummer en og nummer tre på tabellen som møtes.

Vi kjører nå i gang billettkampanje der man ved kjøp av en voksenbillett får en ekstra på kjøpet (kjøp to, betal for en).

Tilbudet gjelder for de som møter på KBKs stand på AMFI STORKAIA BRYGGE mellom klokken 14.00 og 18.00 kommende fredag!

Alternativt kan man benytte seg av tilbudet ved å sende mail til frank@kristiansundbk.no snarest og senest fredag klokken 14.00 (man vil da få faktura og billetter tilsendt pr mail)

Det vil også bli mulighet for å kjøpe supporterutstyr samt KBK-skjorten den 12te mann på vår stand.

Alle som går inn på KBKs facebooksider og deler denne nyheten er med i trekningen av KBK-skjorten den 12 mann som trekkes ut fredag kveld kl 18.00.

Før øvrige henviser vi til våre nettsider www.kristiansundbk.no for kjøp av billetter til ordinære priser.

Husk at barn i våre samarbeidsklubber har fri entre på tribune sør ( billett hentes ut i billettluken på kampdag).

La våre gutter bli verdsatt med et fullsatt stadion!

Med vennlig hilsen,

Kjetil Thorsen  | Daglig Leder Kristiansund Ballklubb