Fortjent hjemmesier etter skåringer av Jan Roger og BC.

Treneren etter kampen

Thorry Aakenes

Denne trengte vi. Seier og fullt fortjent.

Vi har hatt mange og tunge fravær i det siste. Flere har kommet tilbake og flere er snart tilgjengelige for trening igjen. Jeg tror vi er i ferd med å snu trenden og at vi kommer til å avgjøre kamper i vår favør langt oftere i tiden fremover.

Før denne kampen fikk vi 2 forfall. Vår gode keeper Sondre fikk en lei smell på trening og var ikke 100% klar. Alt lå til rette for debut av vår unge og lovende keeper, Mads Berentzen Finseth. Og hvilken debut! Han ryddet opp i kinkige situasjoner og var skikkelig skjerpet hele veien. Han er ikke så veldig lang, men han virket kjempelang de gangene han gikk ut i feltet og ryddet opp. Han vår våken på flere gjennomspill, kom ut og kastet seg inn i situasjonene. Fryktløs og god.

Vi skapte sjanser, hadde kontroll og gikk helt fortjent opp i føringen i slutten av 1. omgang ved Jan Roger.
Ålesund stilte med et meget ungt mannskap, men viste gode ferdigheter og hadde kvikke bein. De kom imidlertid ikke til noen sjanser i 1 omgang.
Det må nevnes at Ålesund også hadde en meget god keeper. Han holdt dem inne i kampen med flere mesterlige redninger.

2 omgang fortsatte i samme sporet. Store sjanser til oss ble misbrukt og vi malte på. I det 70 min kom målet, etter en strålende heading av Bjørn Christian.

Med 8 minutter igjen ble det full stopp i vårt forsvar. Et skudd fra nært hold ble reddet av Mads, men returen ble satt i mål.
Etter dette ble det litt kaotisk. Krampa tok flere av våre spillere og Ålesund kjørte på med stort temp. Det så ut som om melkesyra tøt ut av ørene på flere og vi hang ikke helt sammen. Vi klarte å ri stormen av og innkasserte svært fortjent en trepoenger.

Det var godt å ha Mahmoud tilbake. Med ekstrem kraft og fart var han en stadig trussel mot motstanderens forsvar.
Midtbanen jobbet og slet mot kvikke motstandere. De ble tungt mot slutten. Morten spilte 2. omgang og var god. John Erik kom inn og spilte de siste 20 minuttene og var nær scoring.
Forsvaret med midtsoppere og 2 gode backer hadde stort sett kontroll på det defensive.

Dagens KFK’ere velger jeg denne gangen å dele mellom Pa og Mads. Mads med en strålende debut! Pa fordi han løp, herjet og tok stort ansvar, både offensivt og defensivt. Meget bra levert av begge 2.

15 Pa Ousman Jammeh

Pa Ousman Jammah

Mads Berentzen Finseth

Dommertrioen gjorde sine saker bra. Dommer Erik Plahn, som representerer Verdal IL, var et nytt bekjentskap for oss.

Nå gjelder det å restituere godt og gjøre oss klar til kamp allerede til onsdag, borte mot Surnadal. Det blir tøft som vanlig, men vi satser på nye 3 poeng.

God helg

Mvh Thorry

Klikk på linjen under eller på bildet for å komme til kampsiden.

KFK-Ålesund: Kampside

A-laget 2016 HØDD2-KFK: KAMPSIDE

A-laget 2016
HØDD2-KFK: KAMPSIDE

************************************************************************************
Troppen:
Mads Berentzen Finseth,  Jan Kr. Sørli, Bjørn Chr. Larsen, Andreas Søfteland, Eirik Rundberg, Lars Kvalvik, Karl Arne Stokkeland, Anders Havneraas,  Pa Ousman Jammeh, Mahmoud El Haj og Jan Roger Angvik.
Innbyttere: Bjørnar Hoel, John Erik Klinge, Morten Høvik, Mathias Bunes, Ole Kjartan Smeby og Sondre Kjøl.

John Erik, BC og Mahmoud er tilbake. Sondre er ute med skade.

Ålesund2 ligger på 8. plass med 11 poeng 1 poeng foran oss. Ålesund har spilt 4 bortekamper. De har ikke vunnet noen bortekamper, tapt 3 og spilt 1 uavgjort. Hjemme har de vunnet 3, tapt 1  og spilt 1 uavgjort.

Link til fotball.nos kampside.

Runde 10
Sogndal 2 0-1-Surnadal
Træff 2-0 Rollon
Spjelkavik 3-0 Bergsøy
Florø 2 2-2 Stryn
Herd 2-1 Fjøra
KFK 2-1- Aalesund 2
mandag 19:00 Volda – Hødd 2

Runde 9
Rollon 0 – 3 Volda
Surnadal 0 – 2 Florø 2
Spjelkavik 2 – 1 KFK
Aalesund 2 2 – 4 Sogndal 2
Stryn 1 – 4 Herd
Fjøra 1 – 2 Træff
Bergsøy 2–4  Hødd 2

Gammel plakat som sto utenfor Brunnpris Brunsvika. Foto: Kjell Andersen.