Det ble knepent tap og null poeng i dag. Det merkes at vi har mange på skade/fraværslista.

.

Treneren etter kampen

Thorry Aakenes

Hei!
Vi sitter igjen med 0 poeng og et litt bittert tap.
Spjelkavik var i utgangspunktet en vanskelig kamp. Kampen ble spilt på Spjelkavik stadion. Naturgress var uvant for oss. Banen var litt humpete, men tross alt i meget god stand.
Det skulle imidlertid vise seg at vi var fullt på høyde og vel så det. Vi skapte sjanser og var farlig frempå flere ganger.
Spjelkavik slo langt og forsøkte å true bakrom. Vi følte vi hadde god kontroll.
De scoret på sin første avslutning mellom stengene. Et skudd med dårlig treff, som skiftet retning, burde ha vært avværget. Den gikk imidlertid inn på uforståelig vis og de ledet.
Like før pause fikk vi frispark like utenfor 16 meteren. Eirik var treffsikker, god og knallet ballen i mål via stolpen.
Vi gikk til pause på stillingen 1-1, stor optimisme og tro på 3 poeng.
Spjelkavik kom ut i 2.omgang med større aggressivitet. De vant flere baller. Vi skapte fortsatt sjanser uten tellende resultat.
Så skjedde det som har vært litt KFK i det siste. Et innlegg traff hodet på en Spjelkavikspiller. Uten kraft og god retning «landet» ballen mot mål. På ubegripelig vis gikk den i mål.
Mot slutten hadde begge lag store sjanser. Det ble ikke flere mål og vi fikk bokført enda et irriterende tap. Vi tapte mot et lag vi normalt skal slå i fillebiter.
Vi har så absolutt ikke hatt marginene med oss i det siste.

Utrolig trist at Martin ble enda en i skadeportefølgen. Han måtte ut med skade midtveis i 1. omgang etter en uheldig involvering. Han har nå en ankel på størrelse med en voksen hannelefant og blir sannsynligvis ute i flere uker. Martin spilte meget solid
til han måtte ut med skade. Martin vil komme sterkt tilbake, men det vil ta litt tid. God bedring!

Alle gjorde faktisk mye bra i dag. Mathias erstattet Martin på høyreback. Han løste sine saker meget bra.
Pa, Jan Roger og Frode jobbet svært godt. Kalle var meget god på midtbanen. Lars og Anders løp mye. Det ble vanskelig med baller i lufta og mye spill over hodene deres.
Jan Kristian leverte atter en gang meget bra.

Dagens KFK’er blir Eirik Rundberg. Kaptein for dagen, sterk i duellene og konstruktiv i det oppbyggende spillet, og vår målscorer.

Eirik Rundberg

Eirik Rundberg var lagets beste i dag. Foto: Thorry Aakenes.

Dommertrioen var et nytt bekjentskap for oss. De gjorde sine saker meget bra. Rart, men de fikk faktisk mest tyn fra benken til våre motstandere…

Vi har uansett mye positivt i laget! Nå gjelder det å få flere på beina. Jeg er helt sikker på at vi skal bli vanskelige å slå så snart vi kan få avviklet treninger med flere en 8-10 spillere.
Mvh f.t en slagen optimist
Thorry

****************************************
Klikk på linja under eller på bildet for å komme til kampsida.

Spjelkavik-KFK: KAMPSIDE

A-laget 2016 HØDD2-KFK: KAMPSIDE