KFK-Herd 0-3 (0-1)

Nok et tap.

Treneren etter kampen

Thorry Aakenes

KFK er inne i en litt traurig periode. Resultatene går i mot oss på alle måter.
Er det tilfeldig?
I dag hadde vi tro på at vi kunne tukte Herd. Vi visste at Herd er et godt lag og at vi måtte ha innsats, presisjon og marginer med oss om vi skulle ha muligheten.
Vi åpnet kampen bra. Herd spilte akkurat slik vi var forberedte på. De spilte konsekvent langt og truet bakrom, med stort ettertrykk med resten av laget.
Vi produserte noen sjanser (1 stor allerede etter 2 minutter), men det ville seg ikke. Keeperen til Herd var virkelig god, og tok alt som kom inn i feltet, og hadde noen meget flotte redninger.
Så skjer det som ha skjedd for mange ganger. Dødball til motstanderen, tellefeil og 1 får fritt heade ballen i mål.
Deretter lager vi straffe, men den fikser Sondre med flott redning.

Vi spilte OK fotball og hadde en god følelser av at vi kunne snu dette i 2. omgang. Det startet lovende med gode kombinasjoner.
Vi føler oss snytt for ei straffe. Lars ble spilt gjennom, var foran sin motstander og blir tatt bakfra. Dommer og linjemann sto godt plassert, men ville ikke dømme straffe.
Vi var uenige i avgjørelsen, og er det fortsatt, men det hjelper ikke. (den skal studeres på video)
Istedet for 1-1 får Herd nok et mål og ledelse 0-2.
Synd. Vi gikk opp i limingen etter dette. Mye hardt arbeid var forgjeves. Feilene haglet, det ble store rom, pasningene satt ikke og det så ille ut. Bare for å gni det inn fikk Herd all verdens tid og mulighet på overtid og scoret enda en gang.

Totalt sett vant Herd helt fortjent. Marginene var ikke på vår side og resultatet ble stygt. 0-3 på hjemmebane skal ikke skje.

Flere spilte godt for KFK. Karl Arne var helt suveren i 1 og 1/2 omgang. Han dominerte, men ble dyktig sliten etter hvert. Da kom feilene.
Andreas og Bjørn Christian leverte godt, Sondre hadde mange flotte redninger og reddet straffe.
John Erik fikk en skade uti 2 omg. Han falt og fikk vondt i armen. Han fullførte matchen!
Etter kampen dro han til sykehuset. Røntgen viser brudd i håndleddet, gips og blir ute noen uker. Vi har som sagt ikke marginene med oss…

Jeg ønsker ikke å kåre en dagens KFK’er i dag. Vi er gode kollektivt lenge, men vi bryter også sammen i det kollektive når det røyner mot slutten.

Dommertrioen klarte seg bra. De fikk noen situasjoner som kan gi rom for diskusjon. Alt i alt en grei dag på jobb.

Neste helg må vi på langtur til Florø. Håper vi klarer å snu trenden fort. Spillet gjenspeiler resultatene, så vi har litt å jobbe med.

God helg

**************************************************

Troppen: Sondre, Mads, Mathias, Sondre K, Frode, Pa, Mikael, Espen, Marius, John Erik, Jan Kr, Marius, Andreas, BC, Eirik, Lars, Karl Arne, Anders.

Link til KFK-HERD-KAMPSIDE

A-laget 2016 HØDD2-KFK: KAMPSIDE

A-laget 2016
KFK-Herd: KAMPSIDE

Link til fotball.nos kampside.

Herd ligger på 3. plass med 9 poeng. Samme poengsum som  Spjelkavik og Herd.
Herd slo ut KBK i cupen og tapte knepent 3-4 mot Ålesund.

5. runde
Stryn 2:3 Rollon
KFK 0:3 Herd
Spjelkavik 0:1 Træff
Bergsøy 4:4 Fjøra
Surnadal 1:2 Hødd2
Aalesund2 2:1 Volda
Sogndal2 : Florø2 spilles onsdag.

Runde 4.
Volda 1:2 Spjelkavik
Træff 4:2 KFK
Herd 3:2 Sogndal2
Fjøra 2:0 Stryn
Rollon 2:0 Surnadal
Florø2 2:0 Bergsøy
Hødd2 4:1 Aalesund2

Gammel plakat som sto utenfor Brunnpris Brunsvika. Foto: Kjell Andersen.