Vi fakturerer nå ut 300 kroner i medlemsavgift for hele 2016.

Fakturaene vil i hovedsak bli utfakturert til e-post adressen du er registrert med i vårt medlemsregister. Om du ikke har mottatt faktura, sjekk søppelposten din og se om den ligger der. Ligger den ikke der heller så send oss beskjed om ny epost til: kfk@kristiansundfk.no

For å kunne spille fotball i Kristiansund Fotballklubb må man være innregistrert som medlem i klubben, og ha betalt medlemskontingenten.  Forsikringsordningen Kristiansund Fotballklubb har på sine spillere gjelder KUN når medlemskontingenten er betalt.

Støttemedlemmer må også betale medlemskontingent.

Aktive må også betale en treningsavgift og cupavgift. Dette faktureres ut to ganger i året. Første faktura vil bli utsendt innen kort tid.

Lenke til fotballforsikringen