Mobilretur

KFK har meldt seg på Mobilretur gjennom Norges Idrettsforbund og Telenor.

 KFK vil motta kr 30,- for hver mobil vi samler inn, så spør gjerne venner, familie, kolleger og arbeidsgivere om de har mobiler liggende som de skulle ha kastet.

KFK har mottatt sikre returposer for mobilene fra Telenor. Disse er konstruert slik at man ikke kan stikke hendene ned i de og ta ut mobiler. Alle som gir fra seg en telefon bes om fjerne SIM-kortet.
De brukte mobilene telles opp av Alternativ Data AS. Mobiler som kan gjenbrukes selges i velfungerende bruktmarkeder Alle samarbeidspartnere i dette arbeidet er miljøsertifisert og har strenge rutiner for sikkerhet og håndtering av miljøfarlig avfall. Alternativ Data AS
 tilbakestiller også mobiltelefonene til fabrikk innstilling (factory reset) slik at ingen personlig informasjon ligger igjen på telefonen. 

For de som har samlet inn mobiler og ønsker å levere de vil jeg være i KFK-stua på tirsdager fremover kl 18.00-19.30 med returposer hvor en kan putte mobiltelefonene oppi. Om andre har lyst til å hjelpe meg med å motta telefoner mens de sitter og venter på et barn skal bli ferdig på trening så er det bare å si ifra til meg .

Så da er det bare å lete i skuffer og skap etter gamle mobiler :).

Hilsen leder aktivitetsutvalget – Stina Flakne Lund