Uke 18

Framover vil ukeplanen til å bli sendt ut senest onsdager uken før aktuell uke.

I vedlegget over finner en ukeplan for kommende uke 18.

Jeg ber om at oppmenn og lagledere respekterer at onsdager blir en slags siste frist for å omberamme kamper for uken etter – etter dette kan man ikke regne med at vi rydder plass til kampen, og man må da evt. finne et ledig tidspunkt selv.

Jeg ber også (igjen) om at lagledere for barnefotballen melder inn klokkeslett (f.eks. 1800) på kampene til kretsen – det er lett for at kamper glipper ut av ukeplanen ellers, og det vil også spare mye arbeid for oss som legger planer for anlegget da det er først med klokkeslett kampene blir søkbare på anleggssøk.

Denne linken kan forresten alle lagre og se på iblant da den gir oversikten over alle kamper på KSU Stadion og KFK anlegget (så snart klokkeslett altså er meldt inn).

http://www.fotball.no/fotballdata/Anlegg/Hjem/?fiksId=12179

Øyvind Kvalvaag.