Treneren etter kampen

2-2 står som resultat for evigheten. Det er vi ikke fornøyde med.

 Thorry Aakenes


Thorry Aakenes

Det så egentlig lovende ut. Vi var det beste laget, hadde ballen mest og skapte de de få sjansene som kom i 1. omgang. 1-0 til pause var fortjent og vi hadde håp om å kunne punktere kampen med noen scoringer i løpet av 2. omgang.

Vi visste at Volda er et lag som aldri gir opp. Vi vant knepent begge kampene i fjor (3-2 og 2-1) Vi måtte være skjerpet.

Så skjedde det som har skjedd litt for ofte med oss. Vi slipper dem til ved 2 dødballer og kampen var snudd. Volda ledet uten at de hadde spilt seg til en eneste sjanse!

Når vi kom under, virket det som troen på eget spill ble helt borte. Vi skulle på død og liv slå målgivende pasninger og det ble svært vanskelig å etablere et spill.

Vi flyttet fram flere folk i angrep og vi var nære 3 ganger. Heldigvis fikk Jan Roger los på goalen og fikset 2-2.

Med Volda sin kjempesjanse helt på slutten hvor Sondre måtte ut med en reaksjonsredning av det spektakulære satt vi igjen med en heldig poengdeling og en følelse av at vi ikke fortjente mere enn 1 poeng.

Det er positive ting å ta med seg men det er også en del vi må rette på.
Jeg har fortsatt tro på at vi skal kapre mange poeng i årets serie.

Jeg synes Andreas Søfteland viser gode ferdigheter og riktig innstilliing gjennom hele kampen. Karl Arne var også god for oss. Jan Roger var igjen viktig og skaffet oss et poeng på tampen av kampen.

Slike oppgjør kan bli litt ampre mot slutten. Dommertrioen fikset sine saker godt og hadde stødig og god kontroll på det meste.

Neste kamp er Træff borte, lørdag 30. april. Træff er nok svært revansjesugne etter at vi slo dem ut av cupen for noen uker siden.

Dagens KFKer blir denne gangen Andreas Søfteland og Karl Arne Stokkeland

Andreas Søfteland debuterer for oss i dag.

Andreas Søfteland

 Karl Arne Stokkeland


Karl Arne Stokkeland