HANDLEDAG

Som en del av samarbeidsavtalen G-Sport Kristiansund har med Kristiansund FK ønsker vi å invitere alle klubbens medlemmer til en handledag i våre butikker.

Torsdag 21. April Kl. 17-20

25% rabatt på alle varer i butikken.

(gjelder ikke våpen, ammunisjon og elektronikk).

Tilbudet gjelder på lagerførte varer i butikken på Løkkemyra og på Storkaia Brygge.

Fordelskort/klubbkort må medbringes denne dagen.

Nytt av sesongen er at du kan få fordelskortet til G-Sport digitalt på mobil. Dette gir deg -20% på alt av Adidas produkter og -20% på alle fotballsko uavhengig av merke igjennom hele året. Klubben får også kick-back på alt som blir registrert når du bruker kortet på alle varer som handles.

Trykk på linken under, fyll ut alle feltene. Etter dette så får du en SMS på mobilen med en ny link til fordelskortet. Dette kan lagres på skrivebordet på mobilen. Lenken er:  http://portal.oculosdialog.com/gsport/mreg/club/?clubid=A9DF0628-9B5B-4ABA-BE16-90024B43B76B

Fordelskort G-sport

GSPORT LOGO