Molde ble som ventet for sterke, men med 10 mann store deler av andreomgang raknet det litt mot slutten,

KFK-Molde: KAMPSIDE

A-laget 2016 KFK-Molde: KAMPSIDE

A-laget 2016 KFK-Molde: KAMPSIDE Klikk på bildet

Troppen:
Disse 11 starter: Sondre Lekve, Marius Neergaard, Vidar Giske Henriksen, Eirik Rundberg, Bjørn Chr. Larsen, John Erik Klinge, Anders Havneraas, Lars Kvalvik, Jan Roger Angvik, David Dome og Mahmoud El Haj.
Innbyttere: Mads Berentzen Finseth, Jan Kr. Sørli Lars Ulrik Aakenes, Espen Jacobsen, Morten Høvik, Torbjørn Vik, Karl Arne Stokkeland.

Klubben har kommet flere ganger til 4. runde og en gang til  5 runde i cupen Det var i 1945.  I 4. runde møtte vi Gjøa borte. Vi vant 4-3 e.e.o. I 5. runde ble det nok en lang reise. Denne gangen til Oslo der vi møtte Lyn på Ullevål. 17.200 så kampen. Vi forsvarte oss godt, men Lyn vant til slutt 6-0.
De siste 20 årene har det ikke vært noe cupeventyr. Sist vi møtte Molde i cupen var hjemme i 2001. Da ble det 0-9. Noe bedre gikk det i 1987. Da var det 1-1 etter 90 min. I ekstraomgangene skåret Molde 2 mål mens vi ikke klarte å skåre.  Molde er klare favoritter i morgen, men det er lov å håpe på en cupbombe  og  RBK  hjemme  i  2. runde. Rosenborg møtte vi  siste gang i  3. runde i 1992.  Etter å ha slått Brattvåg 7-0 og Hareid 2-0 ble det 5-1 tap på Lerkendal.

Link til fotball.nos kampside

Gammel plakat som sto utenfor Brunnpris Brunsvika. Foto: Kjell Andersen.