Kristiansund FK møter Molde FK Onsdag 13. april kl. 1800, 1. runde NM 2016, på Kristiansund Stadion.

Det er en stor dag for klubben vår å få et av landets beste lag på besøk!

Vi møtes kl. 1630  før Molde-kampen ved KFK-HALLEN. Her blir det eget VIP-område for barn og ungdommer. Det blir ansiktsmaling, konkurranse, konfetti, musikk, sang og kamprop.

På KFK- VIP for barn og ungdom kan du kjøpe:

Popcorn og sukkerspinn kun kr. 20,- per vare.

Brus,  pølse og brød kun kr. 10,-  per vare.

Vi går samlet til stadion ca kl. 1740, det er satt av egne plasser på tribunen for klubbens barn og ungdom. Her blir det garantert liv og moro!

BILLETTER TIL KAMPEN:

Alle barn i klubben(KFK) som møter i spillerdrakt eller treningsoverdel under 16 år, har gratis inngang til kampen.

Trenger dere billetter kan de kjøpes på stadion 1,5 time før kampstart. (Voksne kr. 100/Barn under 16 år & honnør kr. 50)

Fotballskolen 2009 er maskoter og KFK 2004 stiller som ballgutter.

KFK er klare for å gi Solskjærs menn en skikkelig fight, gå ikke glipp av cupkampen mot Molde FK.

Ta gjerne med hele familien og venner, vel møtt til fotballfest og KFK-VIP!