Rollon ledet etter halvspilt kamp, men to straffer med to minutters mellomrom avgjorde kampen.

KFK-Rollon: KAMPSIDE

KFK-Rollon: KAMPSIDE Klikk på bildet

Treneren etter kampen

Thorry Aakenes

Da er vi i gang med kampen om poeng.
Jeg fryktet denne. Riktig fokus (vært mye snakk om neste kamp) og ikke undervurdere våre motstandere. Vi kom egentlig greit i gang men køler det til allerede etter 6 minutter. Brudd på egen banehalvdel. Det ender med corner og mål til Rollon. Banens desidert høyeste spiller fikk stå umarkert og det gikk ikke ustraffet.

Vi evnet å presse og spille godt etter dette og fikk utlikning etter 16 min. Et godt slått frispark som Bjørn Christian stusset i mål.
Vi kjører kampen og spiller godt. Vi får lagt godt press på Rollon. Det så bra ut. Så får de en dødball. Igjen misser vi på den høye herremannen som får rom og får tid til å finne en medspiller og 1-2.

Slik sto det seg til pause. Vi hadde spilt i 45 minutter uten at vi hadde lyktes med så alt for mye. Vi spilte mens Rollon gjorde det vanskelig med å pole ballen opp.

2. omgangen ble tross alt bedre. Mahmoud og Jan Roger kom mere til sin rett. Mahmoud var fryktelig sterk og skapte mye trøbbel, han sørget for 2 straffer som Jan Roger ekspiderte kontant i mål.

Så var det Jan Kristian da. Han satte spikeren i kista og vi vant fortjent 4-2. For øvrig samme resultat som i åpningskampen i fjor.

Mye rusk men det var ikke lett å få rytme og godt spill mot et lag som var svært destruktive i det i holdt på med. De lyktes jo nesten.

Godt med seier uansett. Mange som leverte godt.
Dagens KFK’ er må bli Mahmoud El Haj. Han sto for mye og lagde trøbbel i motstandernes forsvar.

Dommertrioen dømte godt. Ble litt forundret over et manglende rød-kort etter at Eirik ble tråkket på. Tor Sunde har en god forklaring på hvorfor dommerne ikke så hendelsen.

Nå kan vi glede oss til onsdag. Solskjærs menn kommer på besøk. Det skal bli gøy. Håper mange vil ta turen til stadion for å se på OSS

God helg!

Dagens KFKer: Mahmoud El Haj

Mahmoud

Mahmoud laget mye trøbbel for Rollonforsvaret.

******************************************
Rollon  vant 4. div. på Sunnmøre i fjor 6 poeng foran Norborg. Laget tapte 4 kamper. 3 av dem på bortebane. I 3. div. får de det ikke lett. Spiller vi som vi gjorde mot Træff, bør  det bli en klar seier.

Troppen:
Sondre, Mads, Jan Kr. Lars Ulrik, Espen, Mathias, Morten, Jonne, Marius, Mahmoud, Jan Roger, Lars, John Erik, Anders,David, BC, Vidar og Eirik.

Link til fotball.nos kampside.

Gammel plakat som sto utenfor Brunnpris Brunsvika. Foto: Kjell Andersen.

Referat og bilder kommer etter kampen.