Dugnad og bredde vs. Norsk Toppfotball møtes til 1. runde i NM 2016, onsdag 13. april kl. 1800 på Kristiansund Stadion.

«El Haj og Angvik mot Forren, Havneraas mot Singh og Klinge mot Gudjohnsen, ja dette blir moro!»

I anledning 1. runde har vi laget KFK-VIP. Her blir det middag, drikke, kaffe og kake samt sentrale seter midt på stadion. VIP-vert er ordfører og tidligere KFK-spiller Kjell Neergaard.  Mye for pengene samt en liten symbolsk støtte til klubben.

Dørene åpner kl. 1600, oppmøte anbefales senest kl. 1630.

Vi har tilrettelagt vårt arrangementet i KFK-lokalet for både små og store. Pris kr. 500 for voksne og kr. 200 for barn under 16 år.

Ta med deg familien, kollegaer og fotballvenner til en hyggelig samling før breddeklubben er klar for å gi Solskjærs menn en skikkelig fight.

Vi håper du/dere stiller mannsterk. Send påmelding til kfk@kristiandsundfk.no og på antall personer samt gi beskjed om det skal faktureres selskapet.

Stadion skal røyklegges og kampen blir direktesendt på TV2 Sumo! Resultat fra SK Herd og KBK blir oppdatert over speakertjenesten.

Gå ikke glipp av cupkampen mot Molde FK, vel møtt til fotballfest og KFK-VIP.