KFK-Træff 2-0 (0-0)

Træff ble rundspilt, men målene kom først mot slutten av kampen

På bildet tomålsskårer Jan Kr. Sørli i midten med servitørene Mahmoud El Haj (t.v.)  og Jan Roger Angvik på hver side.

Treneren etter kampen:

Thorry Aakenes

2 gode lag møttes. Træff er blant favorittene i årets 3. divisjon. Det klart beste laget vant fullt fortjent 2-0.

I dag kunne jeg kjenne på luksusproblemet. Aldri har jeg som trener for KFK kunnet mønstre en så komplett tropp. Dekning på alle plasser.

Vi startet godt. Skapte flest sjanser og var best.Det skulle gå lan gt mot slutt før vi fikk uttelling.

Jan Kristian brukte 2 touch for å score 1-0. Så fikk han 2 touch til og da sto det 2-0.
2 ganske like mål etter fantastiske forarbeid av henholdsvis Mahmoud og Jan Roger. Kampen var i realiteten avgjort.

Jeg talte 14-2 i målsjanser. Jan Kristian scoret på 2 av dem.

Dette var utrolig deilig. Det var en god test på hva vi kan evne å få til i årets sesong.
Fredag kl 1300 får vi vite hvem vi møter i 1 runde. Vi gleder oss uansett hvem som blir motstander.

Dommertrioen var solide

Laget presterte godt i dag. Bakre firer var solide. Sondre holdt oss inne i kampen på 0-0 med en superredning. Midtbanen løp mye og jobbet godt og angrepet slet Træff sitt forsvar i filler.

Dagens KFK’ er kan jo ikke bli andre enn Jan Kristian. Med ro som en rutinert og garvet angriper scoret han 2 mål. Banenes yngstemann. Gratulerer!

Dagens KFKer: Jan Kr. Sørli

Jn Kristian Sørli. Kom inn i det 79. min. 3 min. senere hadde han skåret 2 mål.

Jan Kristian Sørli. Kom inn i det 79. min. 3 min. senere hadde han skåret 2 mål.

*******************************

Link til fotball.nos kampside.

Kretsen har satt opp følgende dommertrio:
Dommer: Marius Hansen Grøtta, Gneist, IL
Assistentdommer 1: Karl Edvard Brendskag, Dahle IL
Assistentdommer 2: Lars Bjørnar Frostad, Fiksdal/Rekdal BK

Vi stiller følgende tropp:
Sondre, Mads, Jan Kr, Jonne, Pa, Lars Ulrik, Torbjørn, Espen J, David, BC, Vidar, Eirik, Lars, John Erik, Anders, Marius, Mahmoud, Jan Roger.

Vi startet slik:
Keeper: Sondre
Forsvar: David, BC, Vidar, Eirik
Midtbane: Lars, John Erik, Anders
Angrep: Marius, Mahmoud, Jan Roger
Innbyttere: Mads, Jan Kr, Jonne, Pa, Lars Ulrik, Torbjørn, Espen J

Det var tydelig at spillerne ville  vinne i dag. Helt fra dommeren satte i gang kampen vant vi dueller og gikk i angrep. Vi spilte oss til flere store sjanser, men ballen ville ikke i mål. Træff hadde ikke mange sjanser, men et par ganger ble Sondre satt på prøve. En målløs førsteomhang ble avluttet med et flott angrep  som ble avsluttet med et skudd som strøk stanga på utsida.

Andreomgangen var lik den første. Vi spilte oss til sjanser, men ballen ville ikke inn. Et par ganger var det utrolig at det ikke ble mål.
Først da det gjensto 5 min. og vi begynte å tenke på ekstraomganger løsnet det. Etter nydelig spill gikk ballen til Jan Kr. som hadde kommet inn 1 min. tidligere. Han skåret sikkert. 1-0. Stor jubel. Så gikk det bare 2 min. før samme mann var frampå igjen. 2-0. Det ble sluttresultatet.

Torbjørn kom inn etter 16 min. i andreomgang for Eirik. Pa kom inn for Lars etter 31 min. Han fikk skuldren ut av ledd og måtte på sykehuset. Jan Kr. kom inn for han i det 39. min.

Stor jubel da dommeren blåste for full tid. Nå blir det 1. rundekamp på Stadion.

Dommertrioen hadde ingen problemer.

Jan Roger har fyrt av et skudd. Keeper reddet.

Jan Roger skyter

Ballen går ikke i mål.

Her er årsaken til det.

Her blir det gult kort til en Træffspiller

Det ble ikkedømt straffe. Så på videoen. Tror dommeren hadde rett.

Det ble ikke dømt straffe. Så på videoen. Tror dommeren hadde rett.

Træfforsvaret har fått ballen ut av målfeltet.

Jan Roger med ballen.

Overlapp. Flott pasning, innlegg og en stor sjanse.

Nok et angrep

Lsrs sngriper

Lars angriper

Træffkeeper redder