Det ble tid til et bilde før dagens trening.
Det blir ingen trening i ettermiddag. Årsaken er at det er en CL-kamp i Barcelona. Kl. 14 drar de derfor inn til Barcelona for å se Barca mot Arsenal.

 Bfv: Rolv Erik Wirum (trener), Mads Finseth, Anders Havneraas, John Erik Klinge, Vidar Giske Henriksen, Frode Wiik, Roger Holm (lagleder), Marius Nergård, Lars Ulrik Aakenes, Thorry Aakenes (trener). Ffv: Eirik Rundberg, Jan Kr. Sørli, Jon Henrik Hjelmeland, Sondre Kjøl, Morten Høvik, Sondre Lekve, Lars Kvalvik,  David Dome, Jan Roger Angvik, Pa Ousman Jammeh, Mikael Futseter, Bjørn Chr. Larsen og Mathias Bunes.


Bfv: Rolv Erik Wirum (trener), Mads Finseth, Anders Havneraas, John Erik Klinge, Vidar Giske Henriksen, Frode Wiik, Roger Holm (lagleder), Marius Nergård, Lars Ulrik Aakenes, Thorry Aakenes (trener).
Ffv: Eirik Rundberg, Jan Kr. Sørli, Jon Henrik Hjelmeland, Sondre Kjøl, Morten Høvik, Sondre Lekve, Lars Kvalvik, David Dome, Jan Roger Angvik, Pa Ousman Jammeh, Mikael Futseter, Bjørn Chr. Larsen og Mathias Bunes.