Kl. 06.35 i morres reiste 22 spillere, 2 trenere og 2 lagledere med SK2302 fra
Kvernberget først til Oslo og så videre til Salou i Spania.

Går at etter planen kommer de fram kl. 14. Thorry er glad for å kunne samle spillerne til daglige treningsøkter i en uke rett før seriestart. Allerede i kveld starter første treningsøkt. De andre dagene blir det to økter. På treningsøktene vil Thorry bl.a. kjøre formasjons- og dødballstrening.

To av dagene blir en av øktene treningskamp mot et spansk lag fra Segunda Division (tilsvarer 3. div.) og Stålkameratene.

21. mars er spillerne tilbake igjen. Da blir det først en NM-kvalikkamp (Hvem vi møter blir trolig først klart etter at 1. kvalikrunde er ferdig 16. mars.) og en treningskamp hjemme mot Eidsvåg (2. april) før serieåpningen hjemme mot Rollon 9. april.

 Espen G og David


Espen G og David

Det overste bildet, Karl Arne, Anders og Espen G med Lars i front.
Anders og Thorry har sendt meg bildene.

Thorry meldte (12.20) at de har akkurat landet i Barcelona.