AK yppet seg men gikk tom mot slutten av kampen.

Link til kretsens kampside.

I fjor gikk vi på en smell  i kvaliken. Det har vi ikke tenkt å gjøre i år.

Troppen:
Sondre Lekve, Mahmoud El Haj, Jan Roger Angvik, Mads Finseth, Jon Henrik Hjelmeland, Espen Jacobsen, Frode Wiik, Mikael Futseter, Pa Ousman Jammeh, David Dome, Lars Ulrik Aakenes, Bjørn Chr. Larsen, Karl Arne Stokkeland, Eirik Rundberg,
Lars Kvalvik, Anders Havneraas, John Erik Klinge, Jan Kr. Sørli.

Eirik, Pa, Kalle og Espen J er tilbake.

Noen bilder fra kampen. Foto: Torbjørn Hoseth

Kretsen har satt opp følgende dommertrio:
Dommer: Marte Sørø, Molde FK
Assistentdommer 1: Marius Hansen Grøtta, Gneist, IL
Assistentdommer 2: Ingvild Aarland, Malmefjorden IL

Laget:
Keeper: Sondre Lekve
Forsvar: Lars Ulrik Aakenes, Bjørn Chr. Larsen, Karl Arne Stokkeland, Eirik Rundberg
Midtbane: Lars Kvalvik, Anders Havneraas, John Erik Klinge, Jan Kr. Sørli
Angrep: Mahmoud El Haj, Jan Roger Angvik
Innbyttere: Mads Finseth, Jon Henrik Hjelmeland, Espen Jacobsen, Frode Wiik, Mikael Futseter, Pa Ousman Jammeh, David Dome

Kampen:
0-0 1 min. spilt. Kampen er i gang. Sol og fin bane. Roger koser seg på sidelinja.
0-0 10 min. spilt. AK har hatt en stor sjanse, men vi vinner dueller og styrer kampen. Mens jeg snakket med Roger fyrte Jan Roger av et skudd som keeper reddet.
0-0 20 min. spilt AK har hatt nok en kjempesjanse. Vi mister ballen i forsvaret. AKspissen libber over Sondre. Ballen lander på 5-meteren og spretter over tverrliggeren. Vi hadde kårner mens jeg snakket med Roger. Det ble avsluttet med et godt skudd av Jan Kr., men ingen skåring. Vi ligger over, men må passe oss for kontringer.
0-1 30 min. Jan Roger skåret for 2 min. siden. Han får ballen utenfor 16-meteren, tråkler seg innover og skårer.
0-1 41 min. spilt. Vi har gjort et bytter. BC måtte ut. David har kommet inn. Han spiller høyreback, Lars Ulrik venstreback og Eirik stopper. Det meste foregår utenfor 16-meteren til AK.  Ikke flere skåringer så langt.
1-1 45 min. spilt. En imot i det 43. min.. Kontring som vi ikke klarer å stoppe. Vi får frispark fra 18 m. Anders blir felt. Jan Roger tar frisparket. Kjemperedning av keeper. Nå er det pause.
1-1 48 min. spilt. Andreomgangen er i gang. Vi har gjort et bytte. Pa har kommet inn for Kalle. Pa spiller på topp sammen med Mahmoud. Jan Roger spiller på sentralt og John Erik stopper. Så får vi se om vi klarer å slå AK eller om vi blir slått ut i 1. kvalik også i år.
1-1 56 min. spilt. Vi sliter. De hadde en trippelsjanse. Sondre reddet. Skudd i stanga og et like utenfor. Vi har gått over til 4-3-3 nå med Pa og Jan Kr. på kantene. Mens jeg snakket med Roger hadde AK et skudd. Sondre reddet. Vi må opp et hakk, sa Roger.
1-1 67 min. spilt. Vi hadde en bra sjanse. Mahmoud til Jan Kr. Han sender ballen til Lars. Han fyrer av et skudd like over. Vi har hevet oss litt, men vi er litt for utålmodige.
1-2 73 min. spilt. Jan Roger har skåret. Vi har vært mye bedre nå. Har spilt oss opp på begge kantene og fått mange kårnere. På et av dem headet Jan Roger ballen i mål. Jan Kr. fyrte av et skudd fra 5 m. Keeper redder mesterlig. Det virker som om AK begynner å gå tom, sa Roger. Han er optimistisk nå.  Mahmoud og de to kantene har vært gode.
1-3 76 min. spilt. Keeper utenfor 16 meteren og handser, men det blir ikke blåst. Ballen ut til Anders som sender den til Lars. Han slår ballen videre til Mahmoud som drar seg fri og skårer.  De måtte skifte keeper. Vi kommer ikke til å gjøre vårt siste bytte før helt mot slutten.
1-3 89 min. spilt. Vi har hatt fullt av sjanser. Vi gjør det siste byttet. Jan Kr. ut. Espen J inn.
1-4 90 min. spilt. Vi er på overtid. Jon Erik og Lars gult. Pa skåret etter kjempeforarbeid av Mahmoud. Espen J hadde fri bane, men får ikke med seg ballen.
1-4 Slutt. Da er vi videre til 2. kvalikrunde. AK yppet seg, men vi hadde ingen problemer siste halvtimen.  Mahmoud var god, sa Roger.

Vi takker AK for kampen. Mandag går turen til treningsleiren i Spania.
Takk til Roger og Thorry for info før og under kampen og til Torbjørn for bilder.

Skåret:

Jan Roger Angviks (2)

Jan Roger Angviks (2)

Mahmoud El Haj (1)

Mahmoud El Haj (1)

Pa Ousman Jammeh (1)

Pa Ousman Jammeh (1)

Treneren etter kampen:

Thorry Aakenes

Thorry Aakenes

Liknet lenge på kampen mot Sunndal i fjor. Men på slutten, de siste 25-30 min var vi overlegne og terroriserte AK.

Dagens KFKer: Eirik Rundberg

 Eirik Rundberg


Eirik Rundberg

Mahmoud var svært god. Eirik Rundberg blir dagens KFK’ er. Startet som venstreback og spilte meget godt. Måtte ta midtstopper plassen da BC måtte gi seg. Løste oppgavene på en utrolig fin måte. Uansett hvem han delte plassen med.