Orkla-KFK 8-1 (7-0)

Stortap mot Orkla.
Troppen:
Sondre Lekve, Anders Havneraas, David Dome, Frode Wiik, Jan Kr. Sørli, John Erik Klinge, Jon Frode Wiik, Lars Kvalvik, Lars Ulrik Aakenes, Mikael Futseter, Sondre Kjøl, Mathias Bunes, Bjørn Kr. Larsen, Bjørnar Bugge, Morten Høvik.

Laget har kommet til Orkdalen og driver og varmer opp. Roger er som vanlig på sidelinja med mobil og undertegnede sitter godt og varmt i godstolen med pc-en på fanget.

Vi starter slik i en 4-4-1-1 formasjon.
Sondre L
David, John Erik, BC, Jan Kr.
Lars U, Anders, Morten, Mikael
Lars
Bjørnar
Innbyttere: Sondre K, Frode, Mathias

Noen mangler, men det betyr bare at andre får sjansen.

Spillene er på banen. Dommeren skal om et øyeblikk starte kampen.
0-0 2 min. spilt. Litt fram og tilbake. Vi fikk et brudd. Ballen slås til Lars som spiller ballen igjennom. Keeper får snappet ballen før Bjørnar når den.
3-0 14. min. spilt. Ingen god start. De skåret etter 3, 4 og 11 min. etter feil i forsvaret.
3-0 25 min. spilt. Vi har gjort noen endringer. David spiller nå venstreback. Lars Ulrik spiller høyreback, men Jan Kr. nå spiller på kanten. Vi har ikke hatt noen sjanser. Har hatt nok med å forsvare oss. De er godt organisert, er raske og kommer kollektivt i stor fart.
5-0 36 min. spilt. 4-0 i det 32. min. Vi bryter, slått ballen til Lars. Han mister ballen. De fosser i angrep. Vi jogger hjem. Mens jeg snakker med Roger har Lars et godt skudd fra 18 m. Keeper slår ballen til kårner. Lars slår kårneren. John Erik header men keeper får slått ballen til ny kårner. Ny kårner. John Erik header i tverrliggeren. De får ballen og fosser i angrep. 5-0.
7-0 45 min. spilt. Vi er på overtid. 6-0 på straffe i det 37. min, 7-0 i det 39. Spillerne gir litt opp og det straffer seg. Roger er oppgitt. Bra at det ikke er seriekamp for det vi presterer er ikke bra.
7-0 Pause
7-1 55 min. spilt. Vi har skåret!!! Thorry var ikke blid i pausen. Det er gjort noen endringer. Jan Kr. og BC spiller stoppere, Lars Ulrik og Mathias backer. Andreas og Frode på kantene, Morten og Lars sentralt mens John Erik og David spiller på topp. Målet kom etter en kanon-takling av Frode. Han legger inn. Ballen går til John Erik som skåret.
8-1 67 min. spilt. Nå jobber laget, sa Roger. Mye positivt så langt. Vi har problemer med et par av angriperne deres. Pratet med han litt for lenge for akkurat da vi skulle avslutte samtalen skåret Orkla.
8-1 75 min. spilt. Frode går snart ut. Sondre K inn.  Morten fikk gult kort. Spillet går litt frem og tilbake. Mikael kommer snart inn.  Vet ikke hvem som skal ut. Vi kjemper mere nå. De har et et bra lag. Kan sammenlignes med Herdlaget som vi møtte i fjor. Så får vi se om vi klarer å vinne andreomgangen.
8-1 85 min. spilt. Lars ut etter en trykk. Mikael inn. Anders spiller sentralt. Vi vinner flere dueller. Vi har frispark. BC slår inn. Vi får et innkast. Det ender med et frispark til dem.
8-1 89 Lang ball til Klinge, så til David på kant. De får avklart. Fine forhold for fotball sier Roger. Sol og en oppvarmet  bane.
8-1 Slutt
Brutal men positiv lærdom. Vi vinner ikke kamper uten full innsats og at vi vinner dueller. Positiv andreomgang der vi klarer uavgjort. Nå har Unitedkampen startet så det er tid for å svitsje over og li seg gjennom den. (Det gikk forresten bra. 3-2 over Arsenal med 3 debutanter.)

Treneren etter kampen:

Thorry Aakenes

Skandale 1. omgang. Gjør tidlig en grov personlig feil og kommer under etter 2 minutter.
Så klarer gutta å gjøre det samme igjen, igjen, igjen og igjen. 7-0 til pause.
2. omg er noe annet.(1-1) Kriger, vinner dueller og er med. MEN 8-1 er og blir pinlig.
Manglet mange men mentaliteten holdt ikke I nærheten av hva som kreves.

Skåret:

John Erik Klinge (1)

Oppvarming Foto: Thorry Aakenes

Oppvarming
Foto: Thorry Aakenes

20160228_151232

Lars Ulrik, Nils Arne Eggen og Mikael

Takk til Thorry og Roger for foto og info fra kampen.