Lyst til å engasjere deg i klubben vår KFK ?

Vi har tatt store steg både på anlegg og sportslig siste årene.  For å utvikle klubben videre er det behov for å få med DEG også på laget.  Å delta på dugnad trenger ikke ta mye tid om vi er mange som deler på oppgavene. Det er sosialt og hyggelig.  Noen av oppgavene kan gjøres mens du likevel er på området. Bli med da vel!

Vi søker frivillige til:

Redaktør/internett ansvarlig 1-2 stk: Legge ut/redigere innlegg som legges ut på    hjemmesiden, facebook, twitter.

Rydding og vedlikehold av KFK-hallen/KFK-banen/KFK-lokalet (Vasking av vester, pumping av baller, snekring, støyping, bosstømming, koste golv/tribuner  osv.)

Kioskselgere under fotballskolen med Barcelona.  Inntekten går til klubben.

Trenere/assistenter.

Sosiale arrangementer – initiativtakere til sosiale arrangement og gjennomføringen av dette. Arrangere «åpen dag» i KFK hallen med kiosksalg ?

Kvalitetsklubb. Vi ønsker å bli en godkjent NNFs kvalitetsklubb. Her har vi behov for noen med en «drive» til å få i gang og fullføre dette arbeidet. Les mer på http://www.fotball.no/Utdanning-og-kompetanse/NFF-Kvalitetsklubb/

Speaker på A-kamper

Billettselgere på A-kamper

Kampansvarlig på A-kamper

Det er årsmøte i klubben den 16. februar. Er du over 15 år og har betalt medlemskontingent i KFK vil vi oppfordre deg til å møte der. Det er viktig for klubben vår.

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg send epost til kfk@kristiansundfk.no eller SMS/ring mobil 91626450  Anne Judith.