KFK-KBK2 4-1 (3-0)

Vi ledet 3-0 etter 45 min og vant til slutt 4-1.
Vi startet med følgende spillere:
Sondre Lekve
David Dome, Karl Arne Stokkeland. John Erik Klinge, Eirik rundberg
Lars Ulrik Aakenes, Anders Havneraas, Lars Kvalvik, Jan Kristian Sørli
Mahmoud El Haj, Jan Roger Angvik
Innbyttere: Mads Finseth, Mikael Futseter, Frode Wiik, Espen Jacobsen, Mathias Bunes, Sondre Kjøl, Jon Henrik Hjelmeland, Pa Ousman Jammeh.

Kampenstarten ble noe utsatt pga en guttekamp. Kampen hadde så vidt startet da vi skåret.
1-0 3 min. spilt. Jan Kr. Sørli skåret vårt første mål.
2-0 15 min. spilt. Jan Roger Angvik.
Det hadde snødd hele tiden. Etter skåingen måtte banen brøytes. Spillerne tok et drøyt kvarters pause mens Steinar brøytet.
Karl Arne må gå ut mot slutten av førsteomgang. Jon Henrik Hjelmeland kom inn. Han spilte back. David stopper.
3-0 42 min. Jan Roger Angviks andre skåring.
Det begynte å snø igjen så Steinar brøytet i pausa.
Undertegnede holdt en omgang.
Alle innbytterne kom inn i løpet av andreomgang.
3-1 73 min. KBK2 reduserte.
4-1 89 min. Pa fastsetter sluttresultatet.

Det ble en rotet kamp. Snøværet og det at det var første treningskamp får ta skylden for det. Det ble en grei gjennomkjøring sa Roger etter kampen. KBK kom mere med i andreomgng. Sondre hadde hatt noen supre redninger i første og Mads fulgte opp i andre.
Neste kamp er hjemme mot AK den 20. Vi får håpe på bedre vær da.

Noen bilder fra kampen:

Vi ønsker Mahmoud  El Haj og Mikael Futseter velkommen til klubben. Den 3. nye som fikk spille er Sondre Kjøl. Sondre hatt en fin utvikling på juniorlaget og fikk sin debut på a-laget i snøværet.

A-laget

Bfv. Tor Nygaard, Rolv Erik Wirum, Jon Henrik Hjelmelaand, Sondre Kjøl, Frode Wiik, Jan Roger Angvik, Karl Arne Stokkeland, Jan Kr. Sørli, Mahmoud El Haj, Lars Ulrik Aakenes, Eirik Rundberg, Mads Finseth og Svein Erik Gregersen. Ffv. Mikael Futseter, Espen Jacobsen, Pa Ousman Jammeh, Sondre Lekve, Lars Kvalvik, David Dome og Mathias Bunes.  Anders Havneraas varmet opp på KFK-Banen mens John Erik Klinge var på løpetur fordi kampstarten ble utsatt og det ikke var klart når kampen skulle starte. De kom etter at bildet ble tatt.

Oppvarming

Oppvarming på KFK-Banen

Studerer lagoppstillingen

Benken

Ikke lett å spille

2-0 Jan Rogers første skåring.

17 minuters brøytepause

Klart for siste 30 min. av førsteomgang

KBK-kårner. Forsvaret rydder opp.

Vi angriper

Steinar fjerner snøen i pausa.

Mahmoud El Haj

Mikael Futsæter